BTV parodijų šou „Nerealu!“ atskleis technologijų galimybes

Kaip perkelti aktorius į atokiausias pasaulio vietas, nusiųsti juos pakeliauti laiku,paversti legendiniais herojais ar gyvūnais? BTV sako – nieko nėra neįmanomo. Nors kartais tai ir atrodo nerealu...

Tokios laidos Lietuvoje dar nebuvo. Naujas BTV parodijų šou „Nerealu!” parodys žiūrovams, kokius stebuklus galima sukurti sugebant pasinaudoti naujausiomis moderniomis technologijomis. Nuo šiol kiekvieną antradienio vakarą jie galės stebėti, į kokius tolimiausius kraštus vyksta ar kokiais neįtikėtinais personažais virsta laidos aktoriai Vitalijus Cololo, Artūras Orlauskas, Mantas Stonkus, Indrė Stonkuvienė, Aušra Štukytė,   Julius Žalakevičius ir Šarūnas Banevičius. 

BTV parodijų šou „Nerealu!” filmuojamas ant žalio ekrano – aktoriams tenka tik įsivaizduoti, kokia aplinka juos supa, o ji vėliau sukuriama kompiuteriu. Atskirti, kas ekrane tikra, o kas tik kūrėjų fantazijos vaisius - nelengvas uždavinys. „Vaidinant reikia būti itin tiksliam ir sugebėti greitai reaguoti“, - apie projekto iššūkius pasakojo J.Žalakevičius. 

Net patys aktoriai dar nematė galutinio laidos rezultato. Tačiau šypsosi pasitikintys projekto kūrėjais ir leidžiantys laisvai improvizuoti su jų suvaidinta medžiaga. „Žinau, kad dirbu su profesionalais, todėl man ramu. Tačiau labai nekantrauju pamatyti laidą: smalsu, kaip viskas atrodys“, - prisipažino A.Štukytė. 

J.Žalakevičius džiaugėsi, kad šis parodijų šou – labai optimistiškas ir neužgaulus. „Man atrodo, svarbiausia – mokėti pasijuokti iš savęs. Labai nemėgstu, kai žmonės bando būti šmaikštūs juokdamiesi iš kitų. Tikiuosi, kad ši laida išlaikys gerą stilių ir braižą, koks jis yra dabar“, - sakė aktorius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių