BTV laidoje „Šeštadienio rytas“ – „Būsimo prezidento pusryčiai“

Laidos „Šeštadienio rytas“ dalyviai - Dainė ir Valdas Šidliai nusprendė įrodyti, jog pasitelkus fantaziją, virtuvėje yra įmanoma net iš kirvio košę išvirti.

Porai atiteko kūrybinga užduotis – pagaminti patiekalą iš septynių ingredientų.  Neperkalbami optimistai ir naujų išbandymų mėgėjai šį iššūkį priėmė net negalvodami.

Dalyviams buvo pateikti 7 produktai: vištienos filė, kiaušiniai, pomidorai, feta sūris, grietinė, petražolės ir čili pipirai. Iš šių ingredientų Dainė ir Valdas gavo užduotį - ekspromtu sugalvoti įmantrius bei originalius patiekalus, kurie įtiktų net išrankiausiam skoniui.

Dalyviai, supratę, jog teks improvizuoti - čia pat studijoje, stebint kameroms ir griežtajai profesionalų komisijai, neišsigando ir tarsi savo namų virtuvėje ėmėsi darbo. Dainė nusprendė gaminti „Būsimo prezidento pusryčius“, o Valdas savo patiekalą pavadino „Pomidorų kerštu“.   Kokie patiekalai slepiasi po šiais įmantriais patiekalų pavadinimais ir ar pavyks dalyviams savo improvizacija nustebinti visko mačiusius virtuvės profesionalus - Cuma Gezer iš Turkijos ir „Virtuvės mitų griovėją“ – Alfa Ivanauską, išvysite jau šį šeštadienio rytą.


Šiame straipsnyje: Šeštadienio rytas

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių