BTV laida „Prajuokink mane” – tiesiogiai per „Facebook”

Mėgstantiems televizijos laidas žiūrėti internete – geros naujienos.  BTV laida „Prajuokink mane” šį trečiadienį bus tiesiogiai transliuojama BTV puslapyje socialiniame tinkle „Facebook”.

Jei esate ne Lietuvoje, ar trečiadienį 19 val neturėsite galimybės įsijungti televizorių, bet būsite prie kompiuterio, nepraleiskite progos pažiūrėti, kaip laidos „Prajuokink mane” dalyviai bandys priversti bent nusišypsoti komisijos pirmininką Vitalijų Cololo arba jam talkinsiančią aktorę Aušrą Štukytę.

Šioje laidoje, sukurtoje pagal populiaraus Ukrainos televizijos projekto „Prajuokink komiką” formatą, gali dalyvauti bet kas, tikintis, kad gali prajuokinti V.Cololo ir kitą jam padedantį komisijos narį. Už kiekvieną jų šypsnį ar juoką laidos dalyvių kišenės pildosi pinigais. Tačiau pernelyg pasitikėti savimi rizikinga – jei pasiryžusiems juokinti toliau to padaryti nebepavyksta, visi jų uždirbti pinigai sudega.

Ar pavyks merginai romantišku Aelitos vardu arba keistą šokį šoksiančiam vaikinui prajuokinti komisiją – žiūrėkite šįvakar 19 val. per BTV arba www.facebook.com/btv.lt


Šiame straipsnyje: Prajuokink mane

NAUJAUSI KOMENTARAI

Dalyvis-laimėtojas

Dalyvis-laimėtojas portretas
Įdomu, kada akmenukai maišelyje bus pakeisti į pinigus. Jau beveik 3 mėnesiai praėjo...O gal čia tik mulkinimas... Pasirodo BOBUTĖ PINIGŲ NETURI.... Ei, chebra, gal jau kaM BUVO SUMOKĖTA?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių