Per BTV - kovinės savigynos pamokėlės

Ar sveiką gyvenimo būdą propaguojantis politikas Stanislovas Buškevičius sugebėtų pasprukti nuo Kauno gatvės plėšikų ir išsaugoti nešiojamąjį kompiuterį?

Kodėl automobilių vagys kartu su džipu pavogė aktorę, scenos Auksinio kryžiaus nominantę Eglę Mikulionytę? Kuo baigėsi dainininkės Viktorijos vadovaujamo naktinio klubo neuždarytų durų istorija? Ar sugundys „naktinės plaštakės“ vieno žymaus serialo herojų?

Apie visa tai - naujoje nuotaikingoje BTV laidoje apie savigyną „Kung Fu išmintis“. Laidos herojai pakliūna į pavojingas ar netikėtas situacijas ir turi susitvarkyti su nelengvomis užduotimis, kurias jiems paruoš laidos vedėjas - ketvirto lygio kung fu meistras ir Baltijos šalių Wing Tsun Kung Fu asociacijos prezidentas Linas Gudonavičius bei  režisierius, kovinio šaudymo meistras Marijus Bagdonavičius. Šalyje augant nusikalstamumui daugelį žiūrovų sudomins kovinės savigynos veiksmų ir jų pritaikymo realiose kritinėse situacijose pamokėlės. Laidos kūrėjams talkina visų Wing Tsun Kung Fu klubų nariai bei sveiko gyvenimo būdo entuziastai.

Unikalus Šaolinio vienuolyno palikimas  - rytietiškas dvasios ir kūno harmonijos mokymas Kung Fu, kurį propagavo legendinis aktorius Bruce Lee - pagaliau ir Lietuvoje. TV projektas „Kung Fu išmintis“ - nuo vasario 7 d. sekmadieniais 12.00 val. per BTV.

 


Šiame straipsnyje: Kungfu išmintiskungfu

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių