BTV eteryje – komedijinis serialas „Naujakuriai“ su Arūnu Sakalausku

Aktorius Arūnas Sakalauskas vertinamas ne tik Lietuvoje. Televizijos žiūrovai Rusijoje jį pažįsta kaip vieną pagrindinių situacijų komedijos „Naujakuriai“ herojų. Nuo birželio 3 šis serialas – ir BTV eteryje.

Dvi šeimos, rusų ir amerikiečių, skiriasi kaip diena ir naktis. Jos turi savo įpročius, pomėgius, skirtingai bendrauja, dirba ar ilsisi. Rusai yra tvirtai įsitikinę, kad gerai žino, kaip elgiasi visi amerikiečiai, o atvykėliai iš už Atlanto jaučiasi kaip nuluptus pažįstantys rusus – juk apie juos tiek skaitė ir girdėjo. Tačiau kai iš tikrųjų tenka gyventi visiems šalia kitų, visi susikurti stereotipai griūna kaip kortų namelis. Visa tai stebintiems žiūrovams lieka tik nuoširdžiai kvatotis – paprastoje naujakurių kasdienybėje nuolat atsitinka tokių dalykų, kurių net negalėjai sapnuoti.

Prie Sergejaus Gabrieliano, Marijos Aronovos, Olgos Tumaikinos, Viktoro Supruno ir kitų garsių Rusijos aktorių seriale „Naujakuriai“ prisijungęs A.Sakalauskas sukūrė prie naujos aplinkos bandančio pritapti amerikiečio vaidmenį. Kaip jam ir jo šeimai seksis perprasti tikrą rusišką būdą? Jau nuo šio sekmadienio galėsite pamatyti patys, 20.20 įsijungę BTV.


Šiame straipsnyje: Arūnas Sakalauskasnaujakuriai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių