Bryano Adamso dovana gerbėjui – klausa

Liepos 3 d. Vilniaus „Siemens“ arenoje koncertuosiantis Kanados atlikėjas Bryanas Adamsas garsėja ne tik unikaliu balsu, dieviška muzika, bet ir labdaros ir įvairios pagalbos žmonėms akcijomis.

Praėjusių metų lapkritį JAV įvykusiame koncerte, Bryanas Adamsas pagalbos ranką ištiesė į užkulisius susitikimui su atlikėju patekusiam gerbėjui Johnui Chambersui.

Nuo pat gimimo 23-ejų metų jaunuolis turėjo rimtų klausos sutrikimų ir beveik nieko negirdėjo.

Visgi, dar 1993 metais įvykusi J. Chamberso pažintis su Bryano Adamso albumu „So Far So Good“, atlikėją padarė mėgstamiausiu jo muzikantu. Galiausiai Bryanas Adamsas jam padovanojo ne tik nuostabią muziką, bet ir galimybę girdėti.

Johnas Chambersas dar būdamas dviejų ir trijų metų patyrė dvi operacijas, tačiau jos mažai kuo padėjo. Lemtinga jam tapo praėjusių metu lapkričio 2-oji, kuomet susitiko su savo dievaičiu Bryanu Adamsu.

Susitikimo metu užkulisiuose negalią turinčio jaunuolio tėvas prasitarė Bryanui Adamsui apie sūnaus negalią ir atlikėjas iš karto pasiūlė savo pagalbą.

Toks žvaigždės pažadas nustebino visą Johno Chamberso šeimą bei jį patį. Šeima dar labiau nustebo vos tik grįžusi namo elektroninio pašto dėžutėje radusi atlikėjo laišką.

„Bryanas Adamsas užsirašė mūsų kontaktus, mūsų elektroninio pašto adresą. Tačiau, tiesą sakant, nelabai tikėjomis sulaukti laiško, ypač taip greit. Vos tik grįžome namo, pasitikrinome pašto dėžutę ir ten buvo jo laiškas skelbiantis, jog mūsų sūnus nemokamai gaus visą reikiamą pagalbą jo klausai atstatyti ar pagerinti, atsižvelgiant į galimybes“, – teigė J. Chamberso tėtis.

„Labai šaunu, jog pats Bryanas Adamsas galėjo man padėti įgyvendinti tai, ko man labiausiai trūko, – aiškiai išgirsti. Nors man jo muzika visuomet buvo dieviška, dabar, kai aš ją girdžiu aiškiau ir geriau, man ji atrodo dar nuostabesnė“, – teigia J. Chambersas, kuriam vis dar tęsiamas klausos gydymas, nors teigiami rezultatai pastebimi jau dabar.  

Bryanas Adamsas yra ne pelno siekiančio labdaros fondo „Išgirsk pasaulį“, kuris visame pasaulyje rūpinasi informacijos apie klausos negalią ir jos gydymo galimybes skleidimu, ambasadorius.


Šiame straipsnyje: Bryanas Adamsas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių