Bryanas Adamsas pageidauja matyti Lietuvą ir išjungti kondicionierius

Iki liepos 3 d. Vilniaus „Siemens“ arenoje vyksiančio Bryano Adamso koncerto, į kurį jau parduota beveik 10 tūkst. bilietų, liko vos savaitė, todėl sostinės arenoje – pats darbymetis.

Dar ir dar kartą peržiūrimi pasaulinio garso atlikėjo ir jo komandos reikalavimai koncerto organizatoriams, ruošiami persirengimo kambariai ir kitos patalpos, scena.

Pasak šį koncertą Lietuvoje organizuojančios bendrovės „SEVEN Live“ vadovo Juro Vėželio, Bryano Adamso reikalavimų sąraše nėra nieko, ką būtų sudėtinga įgyvendinti.

„Standartiškai esame prašomi užtikrinti saugumą, atlikėjui ir jo grupės nariams paruošti tvarkingus, patogius, kiek įmanoma jaukesnius kilimais išklotus kambarius, kuriuose būtų sofos, foteliai, stalai, šiukšliadėžės ir, svarbiausia, dideli veidrodžiai, būtų atskiri dušai ir tualetai“, – sako J. Vėželis.

Bryanui Adamsui ir jo muzikantams ruošiami trys kambariai, kurių vienas bus visiškai privatus ir skirtas tik pačiam Bryanui Adamsui.

Pageidaujama, jog šis kambarys turėtų langą į lauką. Visgi, bene griežčiausias žvaigždės reikalavimas – išjungtas oro kondicionierius tiek jam skirtame privačiame persirengimo kambaryje, tiek automobilyje, kuriuo jis važinės po sostinę.

Atlikėjas po Vilnių pageidauja važinėti limuzinų klasės „Mercedes“ ar kitu panašiu automobiliu. Tuo tarpu 6 grupės nariams turėtų būti paruoštas keleivinis mikroautobusas.
Iš viso su Bryanu Adamsu į Vilnių atvyks 35 žmonių komanda.

Koncerto organizatorių taip pat prašoma pasirūpinti 100 didelių bei 20 mažesnių baltų rankšluosčių. Bryano Adamso ir jo komandos viešnagės sostinėje metu nuolat pasiruošęs turėtų būti ir vienas anglų kalba kalbantis ir furgoną vairuojantis vairuotojas, kurio užduotis bus ne tik pasirūpinti komandos rūbų skalbimu ir valymu, bet ir Bryano Adamso kulinarams padėti apsipirkti vietos parduotuvėse.

Bryano Adamso ir jo komandos mityba rūpinsis ir arenos užkulisiuose patiekalus ruoš su atlikėju keliaujantis „Eat your Hearts out“ kulinarų kolektyvas.

Liepos 3 d. Bryanas Adamsas Vilniaus „Siemens“ arenoje surengs 3 valandų trukmės koncertą, kurio metu skambės ne tik naujausi atlikėjo kūriniai, bet ir dešimtys puikiai pažįstamų kanadiečio šlagerių.

Bilietus į Bryano Adamso koncertą sostinėje platina „Tiketa“.

Atlikėjas su savo komanda į Vilnių atvyks iš Latvijos, kur dieną prieš koncertuos Rygos arenoje. Kol kas nėra žinoma ar atlikėjas pasiliks nakvoti Vilniuje, ar išvyks iš karto po koncerto. Sekantis atlikėjo koncertas numatytas tik liepos 5 d. Austrijoje.


Šiame straipsnyje: Bryanas Adamsas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių