Britei už bendras su mokinėmis maudynes duše uždrausta mokytojauti

Vienai britei teismas uždraudė ketverius metus dirbti mokytoja, nes buvo nustatyta, kad ji kartu su savo mokinėmis maudėsi duše, skelbia Didžiosios Britanijos laikraštis „The Daily Mirror“.

Pietų Velse esančio Blekvudo miesto Oukdeilo vidurinėje mokykloje dirbusi 29 metų muzikos mokytoja Debė Loid-Džouns buvo nubausta už netinkamą elgesį 13–16 metų mergaičių atžvilgiu, įskaitant trumpųjų žinučių su tekstu „Aš tave myliu“ siuntinėjimą.

Tyrimo duomenimis, vienai savo mokinei D. Loid-Džouns nusiuntė daugiau nei tūkstantį žinučių, kitoms mergaitėms pirko ir dovanojo pliušinių meškiukų, kvepalų ir papuošalų. Be to, nustatyta, kad prieš vieną mokyklos renginį ši mokytoja vilkėdama bikinį maudėsi su mokinėmis duše.

„Nors nebuvo jokios seksualinės veiklos, toks mokytojos elgesys yra netinkamas“, – sakė moters elgesį svarsčiusios drausminės komisijos pirmininkas Džonas Kolinsas.

Pati D. Loid-Džouns komisijos posėdyje nedalyvavo, tačiau jos atstovas tvirtino, kad minėtos maudynės duše buvo neapgalvotas sprendimas, o ne „nešvankus aktas“.


Šiame straipsnyje: dušasmokytoja

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių