Britas pagerino šuolių su guma rekordą

Didžiosios Britanijos gyventojas pagerino šuolių su guma pasaulio rekordą. Kaip rašo šalies laikraštis „Metro“, 31 metų Jamesas Fieldas per vieną valandą nušoko 42 kartus ir pagerino ankstesnį rekordą – 19 kartų per valandą.

Dž. Fildas su guma šokinėjo Londono centre, netoli Tauerio, nuo specialios platformos, kuri buvo iškelta į 50 metrų aukštį. Prie vyro kojų buvo pririšta 10 metrų ilgo guma. Visą procesą stebėjo J.Fieldo padėjėjai, kurie rūpinosi jo saugumu.

Kaip sakė pats rekordininkas, šis pasiekimas jam buvo nelengvas. „Tai buvo sunkiau nei aš maniau. Kai kabi žemyn galva, į ją priteka kraujo, o prie šio jausmo reikia priprasti. Po kiekvieno šuolio man reikėjo atgauti kvapą“, – sakė J.Fieldas.

Gineso rekordų knygos atstovė Merė Mary Oladapo, kuri stebėjo visą rekordo siekimą, sakė, kad J.Fieldui akivaizdžiai buvo bloga, kai jis atliko paskutinius kelis šuolius. „Atrodė, jog jį pykina“, – sakė ji.

Verta paminėti, kad J.Fieldas pažymėjo, jog artimiausiu metu tokiu dalykų daryti nebeketina. „Manau, savo metų šuolių normą įvykdžiau“, – pajuokavo pasaulio rekordininkas.


Šiame straipsnyje: šuolis su gumarekordas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių