Britanijos princas Harry paskelbtas metų vyru

Glamūrinių naujienų žurnalas „Tatler“ metų vyru paskelbė Didžiosios Britanijos princą Harry, nors jis šiemet buvo įsivėlęs į skandalą. Skandalas vyrą ištiko dėl nuotraukų, kuriose šis karališkosios šeimos narys matomas apsinuoginęs.

Bulvarinių leidinių redaktoriai princą, kuris yra trečias eilėje į Britanijos sostą, praminė „Purvinuoju Harry“, tačiau „Tatler“ lapkričio numerio viršelį papuoš nuotrauka, kurioje jaunasis aristokratas matomas dėvintis karinę uniformą.

Žurnalas princą Harry apibūdina kaip „princą karį didele širdimi, kuris, kai nepilotuoja atakos sraigtasparnio Afganistane, nenuilsdamas darbuojasi dėl sužeistų karių“.
28 metų princas - ne pirmasis karališkosios šeimos narys, kurio nuotrauka bus išspausdinta „Tatler“ viršelyje.

Jo brolio princo Williamo žmonos Kate Middleton, dabartinės Kembridžo kunigaikštienės Catherine, nuotrauką menininko Andy Warholo stiliumi žurnalas išspausdino pernai, o kitą - anksčiau šiais metais.

Netgi jos sesuo Pippa Middleton buvo pagerbta nuotrauka „Tatler“ viršelyje tuojau po karališkųjų vestuvių.

Be abejo, nei viena iš šių žvaigždžių tiesiogiai nepozavo žurnalo nuotraukoms. Leidiniams, norintiems išspausdinti karališkosios šeimos narių atvaizdus, paprastai tenka naudoti viešai platinamas nuotraukas, o kai kurie žurnalai savo viršeliuose spausdina pieštus aristokratų portretus.


Šiame straipsnyje: Harrymetų vyras

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių