Britanijos karalienė Elžbieta II užsiregistravo socialiniame tinkle „Facebook“

Didžiosios Britanijos karalienė Elžbieta II atsidarė oficialų puslapį socialiniame tinkle "Facebook".

Į tinklalapį "Britų monarchija ("The British Monarchy"), bus dedami vaizdo siužetai, nuotraukos ir naujienos ne tik iš monarchės, bet ir kitų karališkosios šeimos narių, tarp jų princų Viljamo ir Hario gyvenimo.

Tinklalapyje bus galima rasti ir istorinių kadrų - karalienė jodinėja žirgu drauge su prezidentu Ronaldu Reiganu, milžiniški dūmų kamuoliai virš Vindzoro rūmų, kilus gaisrui karalienės užmiesčio rezidencijoje 1992 metais, taip pat karalienės brangenybių nuotraukos ir dar daug įdomybių.

Puslapyje kasdien bus skelbiamas sąrašas audiencijų ir kitų oficialių renginių, kuriuose dalyvavo karalienė ir kiti valdančiosios dinastijos atstovai. "Dvaro aplinkraštis" laikraščiuose buvo pradėtas skelbti 1803 metais. Mūsų laikais jį kasdien spausdina laikraščiai "The Times", "The Daily Telegraph" ir kiti.

84-erių metų Elžbieta II naudojasi internetu, nors ir nelabai aktyviai. Ji išmoko naudotis elektroniniu paštu, kad galėtų susirašinėti su vaikaičiais. Savo ruožtu, jos vyras, 89-erių metų Edinburgo hercogas Filipas, yra tikras interneto entuziastas.

Vartotojai galės siųsti pranešimus į Bakingamo rūmus, palikti komentarus karalienės tinklalapyje ir surasti išsamios informacijos apie įvykius, kurie vyks netoli jų namų.

Karališkoji šeima jau yra užsiregistravusi tinkle "Twitter", yaip pat "YouTube".


Šiame straipsnyje: Elžbieta IIFacebook

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių