Britanijoje surengtas grimasų pasaulio čempionatas

Didžiojoje Britanijoje surengtas grimasų pasaulio čempionatas. Egremonte, Kambrijos grafystėje, įvykusį čempionatą laimėjo 62 metų Ana Vuds, kuri iš karto po pergalės atsidūrė ligoninėje, rašo britų dienraštis „The Daily Mail“.

Kiekvieno čempionato dalyvio pasirodymas truko tik keturias minutes, tačiau žmogui, kurio visi veido raumenys tuo metu intensyviai dirba, šis laikas nėra jau toks trumpas. Gal dėl to A. Vuds neatlaikė įtampos: po savo pasirodymo, kuris vėliau buvo pripažintas geriausiu, moteris prarado sąmonę persirengimo kambaryje.

Apalpusią moterį aptiko 12 kartų grimasų pasaulio čempionu tarp vyrų tapęs Tomis Matinsonas, kurio vardas ir pavardė yra įrašyti Gineso rekordų knygoje.

„Aptikau Aną nualpusią ir iš karto iškviečiau pagalbą. Pasirodymas scenoje būna labai įtemptas ir varginantis. Pasidaro labai karšta“, – sakė rekordininkas.

Šiuo metu A. Vuds atsigauna ligoninėje. Jos vyras Aleksas sakė: „Tada mes nežinojome, kad ji laimėjo. Ana buvo greitosios pagalbos automobilyje, kai mums pasakė apie pergalę, ir ji sugebėjo nusišypsoti. Manome, kad ją ištiko insultas, tačiau dabar jau sveiksta.“

Grimasų pasaulio čempionatas reguliariai rengiamas Kambrijoje. Vyrai, moterys ir vaikai demonstruoja įvairiausias grimasas. Pirmasis grimasų čempionatas buvo surengtas dar 1267 metais.


Šiame straipsnyje: grimasų čempionatas

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių