Britanijoje išrastas kišeninis tualetas

Kai gamta šaukia, tai šaukia, ir niekas nuo to nėra apsaugotas – nei jaunas, nei senas. Dabar rinkoje atsirado naujas produktas, kuris gali būti naudingas daugeliu atvejų, o ypač turistams ir didelių muzikinių festivalių ar kitokių masinių renginių dalyviams, rašo britų dienraštis „The Daily Mail“.

Jungtinės Karalystės kompanija „Ardern Healthcare“ sukūrė kišeninį tualetą, kuris kainuoja vos keturis svarus sterlingų. Mažmeninės prekybos tinklas „Halfords“ teigia, kad ši prekė yra labai paklausi ir net perkama kaip dovana Kalėdoms.

Apie tokio produkto poreikį sužinota, kai „Halfords“ atliko analizę ir nustatė, jog tokių produktų paklausa daugiau nei 50 proc. šokteli vasarą, ypač tuo metu, kai vyksta populiarūs muzikos festivaliai.

Kišeninis tualetas gali tapti ir keisčiausia Kalėdų dovana.

Gamintoja skelbia, kad toks tualetas „idealiai tinka vyrams nuo 3 iki 103 metų.“ Tokiu tualetu gali naudotis ir moterys.

Kišeninis tualetas – nedidelis pakelis, telpantis į moterišką rankinę ar daiktų dėtuvę automobilyje. Jame esančios medžiagos šlapimą iš karto paverčia žele be jokio kvapo. Tokie kišeniniai tualetai jau parduodami dideliuose prekybos centruose, degalinėse, stotyse ir kitose gausiai turistų lankomose vietose.


Šiame straipsnyje: Tualetas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių