„Brėkštanti aušra: 2 dalis“ gavo 11 „Auksinių aviečių“ nominacijų

„Brėkštanti aušra: 2 dalis“ (The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2), regis, dominuos per „Auksinių aviečių“ įteikimo ceremoniją - filmas gavo net 11 šių visai negarbingų apdovanojimų nominacijų.

Filmas apie vampyrus buvo nominuotas blogiausio filmo, blogiausio aktorių kolektyvo, blogiausio scenarijaus ir blogiausio perdirbinio ar tęsinio kategorijose, o Billas Condonas (Bilas Kondonas) pretenduoja į blogiausio režisieriaus vardą.

Visos žvaigždės - Robertas Pattinsonas (Robertas Patinsonas), Kristen Stewart (Kristen Stiuart), Tayloras Lautneris (Teiloras Lotneris) ir Ashley Greene (Ešli Grin) - buvo nominuoti aktorių kategorijose, negana to, filmas du kartus nominuotas blogiausios ekrano poros kategorijoje.

Tačiau nuo vampyrų nelabai daug atsilieka aštuonias „Aviečių“ nominacijas gavusi Adamo Sandlerio komedija „Pakvaišęs tėtis“ (That's My Boy), nors ji ir neprilygsta šio komiko 2011 metų juostai „Džekas ir Džilė“ (Jack And Jill), kuri pernai pateko į istoriją gavusi net 10 „Auksinių aviečių“.

„Avietę“ gali gauti ir popmuzikos žvaigždė Rihanna (Rijana), kuri buvo nominuota blogiausios antrojo plano aktorės kategorijoje. Šią negarbę ji pelnė darbu mokslinės fantastikos filme „Laivų mūšis“ (Battleship), kuris iš viso gavo septynias nominacijas.

33-ioji metinė „Auksinių aviečių“ įteikimo ceremonija įvyks vasario 23 dieną - „Oskarų“ įteikimo išvakarėse.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių