Brazilai graibsto 3 dolerius kainuojančius Kate „sužadėtuvių žiedus“

Būsimos Didžiosios Britanijos karališkosios vestuvės sukėlė tikrą karštligę Brazilijoje, kur Rio de Žaneiro gyventojai graibsto 3 dolerius kainuojančias princo Williamo išrinktosios Kate Middleton sužadėtuvių žiedo, kuris anksčiau buvo princesės Dianos sužadėtuvių žiedas, kopijas.

Parduotuves, kuriose galima įsigyti to 45 tūkst. dolerius kainuojančio safyrais ir deimantais puošto žiedo pigių kopijų, tiesiog užplūdo brazilai, norintys pajusti bent dalelę šios ypatingos progos prabangos, praneša dienraštis "O Dia".

"Originalas buvo ant princesių ir karalienių pirštų, ir tai paglosto beveik kiekvieno ego", - sakė 27 metų mokytoja Raquel Pontes (Rakel Pontes), matuodamasi vieną tokią kopiją.

Pardavėjai iš džiaugsmo trina rankas ir džiaugsmingai laukia kalėdinio prekybos pagyvėjimo.

Kiek geresnės kopijos pageidaujantys brazilai tokią gali rasti interneto parduotuvėse, tiesa, už gerokai aukštesnę kainą.

Brazilų karštligę dėl britų princo vestuvių dar labiau pakurstė tai, kad panelė K.Middleton sužadėtuvių paskelbimo proga pasirodė vilkėdama mėlyną suknelę, kurią sukūrė Londone dirbanti brazilų dizainerė Daniella Issa Helayel (Daniela Isa Helajel).

Tos suknelės kopijos taip pat šluote šluojamos iš Rio de Žaneiro parduotuvių lentynų - beveik taip pat sparčiai, kaip ir Londone.


Šiame straipsnyje: princas WilliamasKate Middleton

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių