Brangelina lankosi Bosnijoje

Holivudo kino žvaigždė Angelina Jolie ir jos vyras Bradas Pittas netikėtai atskrido į Bosniją, kur susitinka su 1992-1995 metais šioje Balkanų šalyje siautusio pilietinio karo pabėgėliais, pirmadienį pranešė JT atstovė šioje šalyje.

"Jie atvyko į Bosniją, kad apsilankytų JT vyriausiojo pabėgėlių komisaro biuro (UNHCR) prižiūrimose vietose", - agentūrai AFP sakė UNHCR atstovė Bosnijoje Aida Prljaca.

Bosnijos pasienio tarnyba pranešė, kad garsioji Holivudo pora A.Jolie ir B.Pittas sekmadienio vakare atvyko į šalį.

A.Prljaca sakė, kad poros apsilankymas Bosnijoje bus diskretiškas, jie su žiniasklaida nebendraus, ir tikimasi, kad UNHCR vėliau dieną paskelbs pareiškimą.

Dešimtys fotografų sekmadienio naktį budėjo prie prabangaus "Europos" viešbučio Bosnijos sostinės centre, sakė AFP fotografas.

Pora į Sarajevą atskrido iš Venecijos, kur A.Jolie kartu su Johnny Deppu (Džoniu Depu) vaidina filme "Turistas" (The Tourist), kurio scenarijų įkvėpė prancūzų filmas "Afera pagal Antonį Zimerį" (Anthony Zimmer).

Filmą kuria garsus vokiečių režisierius Florianas Henckelis von Donnersmarckas (Florianas Henkelis fon Donersmarkas). Jo filmas "Kitų gyvenimai" (Das Leben der Anderen, 2006) susilaukė daugybės įvertinimų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių