„Brainstorm“ susitiks su gerbėjais

Gruodžio 4 d. vienintelį koncertą „Forum Palace“ rūmuose Vilniuje surengsianti grupė „Brainstorm“ šiuo metu yra ypatingai užimta.

Neseniai latvių kolektyvas surengė sėkmingus pasirodymus Taline ir Helsinkyje. Suomiai visus bilietus į „Brainstorm“ pasirodymą išpirko iki koncerto likus vienai dienai.

Praėjusį savaitgalį populiariausia latvių grupė koncertavo didžiuliame muzikos festivalyje Samaroje (Rusija), o Vilniaus koncerto išvakarėse „Brainstorm“ nudžiugins savo gerbėjus Kaliningrade (Rusija). Nepaisant įtempto gastrolių grafiko, muzikantai turi rasti laiko pasiruošimui įspūdingiems koncertiniams šou, kurie gruodžio viduryje vyks „Arena Riga“, Rygoje.

Visiems savo gerbėjams, kurie įsigijo bilietus į koncertą Vilniuje, „Brainstorm“ ruošia ypatingą dovaną. Specialioje loterijoje dalyvauja visi įsigyti „bilietai-greitukai“. Gruodžio 3d., 15 val. bus nustatyti dešimt laimingųjų, kuriems nusišypsos laimė akis į akį susitikti su „Brainstorm“ muzikantais. Išskirtinis pasimatymas su grupe vyks prieš pat koncertą „Forum Palace“ rūmų užkulisiuose. Laimingų bilietų savininkai galės pabendrauti ir nusifotografuoti su visais grupės vaikinais.


Šiame straipsnyje: brainstorm

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių