„BrainStorm“ planuoja pasirodymus Lietuvoje

Sekmadienį "Lietuvos talentų" finale koncertuosiantys latvių muzikos žvaigždės "Brainstorm" jau žino, kada Vilniuje pristatys savo naujausią albumą.

„BrainStorm“ gruodžio 27 dieną grįžta į Lietuvą gerbėjams pristatyti singlo „Years and Seconds“. Tai - pirmasis kūrinys iš taip pat pavadinto ketvirtojo grupės albumo anglų kalba.

Prieš pat šv. Kalėdas „BrainStorm“ baigė šio albumo įrašus, kuris Lietuvoje pasirodys kitų metų kovo 15 dieną. Albumo pavadinime (liet. „Metai ir sekundės“) užkoduota paprasta, bet nuoširdi žinutė. Kaip sako patys „BrainStorm“, „Vienintelis tikras dalykas, kurį mes turime – tai laikas ir tik mes patys sprendžiame, kaip jį išnaudosime“.

Albumą „Years and Seconds“, skirtingai nei buvusius albumus, grupė nusprendė įrašyti gimtojoje Latvijoje. Čia muzikantai bendradarbiavo su žinomu latvių hip hopo atlikėju ir prodiuseriu Gustavo. Albume klausytojai ras ir bendrų kūrinių su užsienio atlikėjais – Fran Healy („Travis“), Ken Stringfellow („The Posies“), britų reperiu Ty.

„BrainStorm“ vyrukai įsitikinę, kad ateinantys 2010-ieji Tigro metai grupei bus puikūs. „Trys iš mūsų keturių muzikantų yra gimę Tigro metais, taigi mes ateinančius metus pasitinkame su didelėmis ambicijomis“, - išdavė muzikantai ir tuo įsitikinti pakvietė į koncertą Vilniuje balandžio 10 dieną.


Šiame straipsnyje: brainstorm

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių