„BrainStorm“ išduoda apsilankymų Lietuvoje datas

Latviai „BrainStorm“ gruodžio 27 dieną grįžta į Lietuvą gerbėjams pristatyti singlo „Years and Seconds“ laidoje „Lietuvos talentai“. Tai pirmasis kūrinys iš taip pat pavadinto ketvirtojo grupės albumo.

Prieš pat šv. Kalėdas „BrainStorm“ baigė albumo „Years and Seconds“, kuris Lietuvoje pasirodys kitų metų kovo 15 dieną, įrašus. Albumo pavadinime (liet. „Metai ir sekundės“) užkoduota paprasta, bet nuoširdi žinutė. Kaip sako patys „BrainStorm“: „Vienintelis tikras dalykas, kurį mes turime – tai laikas ir tik mes patys sprendžiame, kaip jį išnaudosime“.



Albumą „Years and Seconds“, skirtingai nei buvusius albumus, grupė nusprendė įrašyti gimtojoje Latvijoje. Čia muzikantai bendradarbiavo su žinomu latvių hip hopo atlikėju ir prodiuseriu Gustavo. Albume klausytojai ras ir bendrų kūrinių su užsienio atlikėjais – Fran Healy („Travis“), Ken Stringfellow („The Posies“), britų reperiu Ty.

„BrainStorm“ vyrukai įsitikinę, kad ateinantys 2010-ieji Tigro metai grupei bus puikūs. „Trys iš mūsų keturių muzikantų yra gimę Tigro metais, taigi mes ateinančius metus pasitinkame su didelėmis ambicijomis“, - išdavė muzikantai ir tuo įsitikinti pakvietė į koncertą Vilniuje balandžio 10 dieną.

„Cos all we have are years and seconds
And that is how we spend our lives I reckon
We’re building bridges and we‘re burning them down
We’re coming back and back and spinning around,“

Iš naujos „BrainStorm“ dainos „Years And Seconds“

„BrainStorm“ tvarkaraštis Lietuvoje

„BrainStorm“ naujo kūrinio „Years and Seconds“ išskirtinis pristatymas Lietuvos gerbėjams - laidoje „Lietuvos talentai“ jau gruodžio 27 dieną.

Naujas albumas „Years and Seconds“ Lietuvą pasieks 2010 metų kovo 15 dieną.

„BrainStorm“ koncertas Vilniuje 2010 metų balandžio 10 dieną klube „FORUM PALACE“.


Šiame straipsnyje: brainstorm

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių