Botoksu V. Jakutienė naikino kompleksus, kurie trukdė gyventi (foto)

Nors dauguma lietuvių, ypač vyrų, mano, kad „Naujosios pupytės„ yra absoliučiai tobulos,  jau šį vakarą  LNK laidoje „KK 2 penktadienis“ paaiškės, kad tai – netiesa. Kaip tik gražuolės konsultuojasi su plastikos chirurgais ir yra pasiryžusios dar labiau pasigražinti savo kūnus.

Esminiams gyvenimo pokyčiams pirmoji ryžosi naujausioji „Naujųjų pupyčių„ narė Vita  Jakutienė. Vienos Kauno klinikos gydytoja Vitai atliko botokso injekcijas kaktos srityje. „Tas raukšles turiu jau nuo 15 metu, tai  mimikos raukšlės. Aš visą laiką labai raukausi, gal nuo saulės kažkaip, nežinau, bet grynai nuo 15 metu ta problema yra mano, nuo pat paauglystes, tikrai ne nuo dabar“, -  gydytojai pasakojo V.Jakutienė.

Dar Vita sakė, kad panašias raukšles  kaktoje turi ir jos mama. Taigi, gali būti, kad tai – paveldima.  Ir nors iki šiol Vitą į kliniką atlydėjusi jos kolegė Skaistė Steikūnaitė kolegės raukšlių nepastebėjo, Neringai Šiaudikytei akivaizdu: problema yra!

Gydytoja tikina, kad tikrasis rezultatas bus matomas po geros paros ar net dviejų... Botulino injekcijos veikia maždaug keturis mėnesius, o kartais net pusę metų. Tada, jeigu Vita norės, šią procedūrą teks pakartoti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
kokia tustybiu muge...

o

o portretas
ką ji darys kai jai bus 40-50 metų,jei dabar išsidirbinėja?

A

A portretas
V. Jakutiene, botoksas jau yra šiokia tokia atgyvena? Pasidomėkite kaip juo yra kenkiama vidiniams veido audiniams bei raumenims. Jeigu jau labai trukdo imkitės procedūrų lazeriu ir sveiko gyvenimo :) bei mažiau pudros į poras :)
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių