Botoksas A. Pugačiovai nepadėjo atjaunėti (foto)

Norėdama atjaunėti garsi Rusijos atlikėja Ala Pugačiova persistengė. Panašu, jog žinomai atlikėjai nesėkmingai suleido botokso.

Primadona atsikratė papildomų kilogramų, laikosi dietos ir, atrodo, tetrūksta atjauninti odą, kad jaunystė sugrįžtų. Tačiau ne viskas taip paprasta.

Pradėjusi lieknėti A. Pugačiova pakeitė ir stilių. Dabar ji segi tik trumpus sijonėlius, vilki figūrą išryškinančias sukneles. Daugiau jokiu beformių tunikų.

Atėjusi nauja Rusijos šou pasaulio karta į šou verslą atnešė ir naujas taisykles. Dabar bene kiekviena žvaigždė privalo leistis botoksą, gražinti save plastikos chirurgų pagalba. Šiai madai pasidavė ir A. Pugačiova. Atlikėjai neseniai buvo suleista botokso injekcija. Tačiau tai grožio artistei tikrai nepridėjo. Nenatūraliai atrodantis veidas 63-ejų moteriai tik pridėjo daugiau metų.

 

gazeta.ua nuotr.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ka

ka portretas
noreti, jei juk 71 metai, rase Lrytas, o kad metus pajaunino tai kitas reikalas. Daryk nedarius tas operacijas, botoksa leiskis, vis tiek jau sena ir jaunos nepadarysi. Eisena, rankos isduoda amziu

janina

janina portretas
esu jos bendaamze ir be jokiu botoksu geriau uz ja atrodau

Svetimo skausmo nebūna

Svetimo skausmo nebūna portretas
Užuojauta Galkinui - jam su ja gulėti reikia
VISI KOMENTARAI 22

Galerijos

Daugiau straipsnių