Boksininkas Micky Wardas prisipažino patyręs lytinę prievartą

Boksininkas, kurį filme „Kovotojas“ (Fighter) įkūnijo aktorius Markas Wahlbergas, realiame gyvenime vaikystėje patyrė seksualinę prievartą.

Garsusis sportininkas Micky Wardas, pravarde Airis, pagal kurio gyvenimo istoriją buvo sukurtas „Oskaru“ apdovanotas M.Wahlbergo filmas, daugelį metų nuo savo draugų ir šeimos saugojo siaubingą paslaptį, kurią pagaliau atskleidė ką tik pasirodžiusioje autobiografinėje knygoje.

M.Wardas prisipažįsta, kad jį, 9 metų berniuką, trejus metus seksualiai išnaudojo 10 metų už jį vyresnis vyriškis, rašo laikraščio „New York Post“ paskalų skiltis „Page Six“.

„Jis niekada neprašė ką nors padaryti jam, aš visada patirdavau nemalonius jo puolimus. Tai nevyko kas mėnesį ar kas savaitę, bet taip buvo ir taip buvo daug kartų... Aš niekam nesakiau - buvau per daug sutrikęs“, - rašo autorius.

Bokso legenda taip pat papasakojo, kaip vėl susitiko su savo užpuolėju po daugelio metų, tačiau susitvardė ir jo nenuskriaudė.

„Galėjau nurauti jam galvą. Bet supratau, kad, jeigu... pats imsiu vykdyti teisingumą, likusį gyvenimą praleisiu pūdamas kalėjime..., o jis bus laimėjęs“, - pasakojo M.Wardas.

M.Wardo knyga „Kovotojo širdis“ (A Warrior's Heart: The True Story of Life Before and Beyond The Fighter) knygynuose pasirodo jau šią savaitę.


Šiame straipsnyje: KovotojasMicky Wardas

NAUJAUSI KOMENTARAI

petras

petras portretas
Bet kadangi nieko nedarei ir nesiemei jokiu veiksmu, jis vel jauciasi nugalejas!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių