„Bitėlande“ linksminosi daugiau kaip 30 tūkst. lietuvių

Praėjusį savaitgalį pajūrį sudrebino „Bitėlando“ šventė, kurioje pramogavo rekordinis skaičius dalyvių – daugiau kaip 30 tūkst. žmonių.

Tai pirmas kartas, kuomet tradicinė telekomunikacijų bendrovės „Bitė Lietuva“ šventė sutraukė tiek dalyvių iš visos Lietuvos ir tapo didžiausiu vasaros renginiu paplūdimyje.

„Tai buvo fantastiškas renginys, kuris tryško nuoširdumu ir energija. „Bitėlande“ pamatėme, kaip per 15 metų išaugo „Bitės“ bendruomenė, kuri suburta į vieną renginį moka šauniai pasilinksminti“, – sakė Jūratė Puodžiukaitė, „Bitė Lietuva“ rinkodaros vadovė.

„Bitėlando“ akcentas – muzikinis koncertas buvo suskirstytas į tris penkmečius, nuo 1995-ųjų iki pat šių dienų. Susirinkę svečiai klausėsi Džordanos Butkutės, Irmos Jurgelevičiūtės, Violetos Tarasovienės, grupių L+, NEO, YVA, SKAMP, Kauno Šampaninio choro, Justo, Manto ir grupės „69 danguje“ merginų.

Koncertą vainikavo Marijono Mikutavičiaus sukurtas „Bitėlando“ himnas, kurį drauge su publika šiemet naujai atliko Alanas Chošnau, Justas Lapatinskas ir Raigardas Tautkus. Po šio himno 15 laivelių Šventosios upe atplukdė gimtadieninius „Bitės“ tortus. Pasak renginio organizatorių, tai buvo ko gero didžiausios gimtadieninių tortų dalybos Lietuvoje.

Taip pat šventės dalyviai kūrė „Bitėlando“ jubiliejinį ženklą, prie kurio buvo pritvirtinta ir palikta daugiau nei 2500 svečių asmeninių daiktų, tarp kurių buvo ir pirmųjų mobiliųjų telefonų bei vaikystės žaislų. Aitvarų gaminimu ir leidimu užsiėmė mažesnieji „Bitėlando“ svečiai, o smėlio skulptūrų statymas įtraukė daugelį šeimų, kurios sukūrė daugiau nei 100 originalių kūrinių. Svečiai „Bitei“ paliko ir 10 tūkst. gimtadieninių linkėjimų.

Negalėjusieji dalyvauti „Bitėlando“ šventėje neturėtų nusiminti – rugpjūčio pradžioje renginio įrašą transliuos TV3 televizija. Žiūrovai namuose visą pajūryje vykusią įspūdingą šventę galės pamatyti vienos šeimos, kuri jau 15 metų naudojasi „Bitės“ paslaugomis, akimis – jiems keliaujant ir pramogaujant „Bitėlande“.


Šiame straipsnyje: bitėlandaspajūris

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių