„Biplan“ klaipėdiečiams pristatys naująjį albumą

Šį šeštadienį grupė „Biplan“ uostamiestyje pristatys ilgai lauktą naująjį albumą „Nuodai. P.S. Lyg paskutinį kartą“. Ketverius metus tobulintą darbą "biplanų" gerbėjai galės išgirsti ir įvertinti nuo 22 val. muzikos klube ROXY.

Gyvo garso koncerte bus pristatytos dainos iš 5-ojo studijinio 13 metų gyvuojančios grupės albumo, kuris jau dabar vertinamas kaip brandžiausias ir didžiausios sekmės sulauksiantis „Biplan“ darbas.

Pasak grupės narių, naujo albumo pavadinimas kai kuriems gali sukelti nerimą, kad „biplanai“ žada skirstytis, tačiau ketvertukas juokauja, kad per ketverius tylos metus susikaupė daug naujų minčių dar ne vienam naujam albumui ir muzikantai taip lengvai gitarų ant vinies nepakabins.

„Albumo pavadinimas - tai tarsi dvigubas iššūkis. Pirmasis žodis ragina išbandyti gero poveikio nuodus, kitaip tariant, mūsų naująsias dainas, o likusi pavadinimo dalis - daryti gyvenime viską taip gerai, lyg tai būtų paskutinis kartas - mylėti, groti koncerte, bendrauti su artimaisiais, apsikabinti“, - sakė Maksas.


Šiame straipsnyje: Biplan

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių