Bilietai į filmo apie Harį Poterį premjerą beveik išparduoti

Šiandien Lietuvos kino teatruose – paskutiniojo filmo „Haris Poteris ir Mirties relikvijos“ pirmosios dalies premjera.

Pamatyti šį filmą jau suskubo tūkstančiai Hario Poterio gerbėjų Lietuvoje – prie kino teatrų kasų išsirikiavo didžiulės eilės, į nemažai seansų bilietai jau išparduoti. „Išparduota“, – skelbia kino teatrų interneto puslapiai.

Prieš savaitę Londone įvyko šio filmo pasaulinė filmo premjera, į kurią, pasak juostos kūrėjų, susirinko visa Didžioji Britanija. Tuomet filmo kūrėjai stebėjosi, kad Hario Poterio gerbėjų būrys ne tik nemažėja, bet su kiekvienu filmu vis didėja.

„Sunku patikėti, kad prabėgus dešimčiai metų, žmonės vis dar neabejingi Hariui Poteriui. Tai nuostabu“, – premjeros metu kalbėjo aktorius Rupertas Grintas, suvaidinęs Ronį Vizlį.

Tuo tarpu rašytoja Joanne K.Rowling vos sutramdė ašaras. „ Jie susirenka į Hario Poterio premjerą kasmet. Per lietų, per šaltį ir jie šaukia. Tai neįtikėtina“, – sakė Joanne K.Rowling.

Filmo kūrėjai apsidžiaugtų sužinoję, kad ir Lietuvoje Haris Poteris turi ištikimų gerbėjų būrį.

„Aš nužudysiu Harį Poterį“, – filmo pradžioje grėsmingai pareiškia Tamsos valdovas Voldemortas. Jo parankiniai perėmė Magijos ministerijos kontrolę į savo rankas. Burtininkų pasaulyje skelbiama Hario Poterio medžioklė! Trys draugai Haris Poteris (Danielis Radcliffe‘as), Ronis Vizlis (Rupertas Grintas) ir Hermiona Įkyrėlė (Emma Watson) priversti bėgti.

„Trys veikėjai metami į pavojų kupiną suaugusiųjų pasaulį, kuriame jie jaučiasi pažeidžiami kaip niekada anksčiau. Taigi, šis filmas yra savotiškas trileris, bet, manau, žiūrovams bus tik įdomiau“, – intrigavo juostos režisierius Davidas Yatesas.

„Ši knyga iš tiesų yra mano mėgstamiausia. Manau, kad jie sukūrė patį geriausią Hario Poterio serijos filmą“, – premjeros metu džiaugėsi rašytoja Joanne K.Rowling.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių