„Big Gang MC“ pragare dalyvaus ir elitinių Maskvos klubų rezidentas

Daugiau nei 100 tūkstančių litų. Tiek, kaip manoma, kainuos baikerių klubo "Big Gang MC" rugpjūčio 6 dieną 20 valandą klube "Combo" vyksiantis vakarėlis "Hell Party".

Renginio organizatoriai prasitarė, kad rugpjūčio 6 dieną nuo 20 valandos iki paryčių vyksiančiame  "Big Gang MC Hell Party" dalyvaus ir elitinių Maskvos klubų "Dyagilev", "Imperia Lounge", "Garage" rezidentas DJ Squire (Sergejus Kozyrevas).

Su legendinės grupės "Rolling Stones" vokalistu bei gitaristu Keith Richards draugaujantis Sergejus Voronovas atvyks su savo, bliuzo bei roko gerbėjams žinoma Rusijos grupe – "Crossroadz".

20 metų gyvuojanti grupė dalyvavo daugybę koncertų ir festivalių, gastroliavo JAV ir Europoje, išleido 5 albumus ir vienas solinį "Irony", kuriame su S.Voronovu grojo pasaulinio garso gitaristai – Gary Moore ir Hel Lindes iš "Dire Straits".

"Big Gang MC Hell Party" koncertuos ir Mantas Jankavičius: po būsimojo lietuvių filmo hito "Tadas Blinda" filmavimo seksualiausiu Lietuvos vyru tituluojamas, bet profesionaliai scenoje dirbantis dainininkas su grupe atliks geriausias savo dainas.

Profesionalų bliuzą atliks Latvijos grupė "Latvian Blues Band", o sunkųjį roką – žinoma kauniečių grupė "Thundertale".

"Combo" susirinkusius svečius linksmins ir žinoma šokėjų grupė "F.U.Angels". "Hells party" nebus velnių, tačiau erotišką prieskonį suteiks "raganos" – žavi striptizo komanda "Hell Babys".

Žinomas Rusijos didžėjus  DJ Squire iki pat aušros bus "Pragaro" vakarėlio "after party" vinimi.

30 metų žinomas Rusijos didžėjus, grojantis house stiliaus muziką –  Maskvos klubų "Dyagilev", "Imperia Lounge", "Garage" rezidentas. Naktinio gyvenimo gerbėjams – tai puikiai žinomi vardai.

Apie 3000 žmonių talpinantis "Dyagilev" – vienas geriausių tarp prestižinių Rusijos klubų, kuriame renkasi ne tik  "auksinis" jaunimas, bet ir turtingi solidaus amžiaus lankytojai.

Klube galima išsinuomuoti  nuo 3 iki 10 tūkstančių dolerių kainuojančias tris VIP sales su atskiru aptarnavimu. "Dyagilev" moterys neretai vilki vakarinėmis suknelėmis, avi aukštakulnius, o go go šokėjos – stilingai apsirengę modeliai.

Kalbama, kad DJ Squire neretas svečias uždaruose Rusijos oligarchų bei žvaigždžių vakarėliuose, o minimali jo pasirodymo suma – apie 10 tūkstančių eurų. Jis neretai groja Kazachstane, Egipte, Turkijoje, Suomijoje, Švedijoje, Vokietijoje, Belgijoje.

"Šis "pragariškas" renginys skirtas įvairios muzikos gerbėjams", – tikino "Big Gang MC" prezidentas Vigmantas Sinkevičius.

Trečiajame kasmetiniame baikerių klubo "Big Gang MC" vakarėlyje "Pragare" taip pat dalyvaus įspūdingais motociklais atvyksiantys baikerių "broliai" iš Rusijos, JAV, D.Britanijos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių