Bibliotekos „Muzikinėje palėpėje“ vakaros Klaipėdos jaunimas

Ketvirtadienį 17 val. Klaipėdos apskrities viešosios I.Simonaitytės bibliotekos Gerlacho palėpėje vyks vakaronė „Muzikinė palėpė“.

Joje muzikuos Stasio Šimkaus konservatorijos mokiniai ir Klaipėdos universiteto Menų fakulteto studentai Agnė Levickaitė, Laurita Oleinikova, Greta Dulkytė, Erika Ostrenkova, Mykolas Trščenkinas, Jonas Balsys ir kiti.

 „Muzikinė palėpė“ – jau antrus metus Klaipėdos mieste vyksiantis muzikinis renginys – vakaronė, skirta muzika besidominčiam bei įdomiai vakarą norinčiam praleisti jaunimui.

Vakaronės metu visi galės patogiai įsitaisyti minkštuose foteliuose, atsigerti arbatos, pabendrauti su draugais ir pasiklausyti jaunųjų atlikėjų koncerto. Ši vakaronė kiekvienam atėjusiajam padės trumpam pamiršti, kas vyksta už Gerlacho palėpės durų, žadėjo organizatoriai.

Vakaronėje muzikuosiantis jaunimas aktyviai dalyvauja įvairiuose koncertuose, konkursuose, juose pelnė apdovanojimų. Tai  ne tik puiki proga pasiklausyti unikalių ir galbūt dar negirdėtų kūrinių, bet ir patikrinti savo muzikines žinias, dalyvaujant viktorinoje. 

Renginį ves Klaipėdos valstybinės kolegijos Kultūrinės veiklos vadybos trečiojo kurso studentė Valdonė Palubinskaitė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių