Beyonce pelnė šešis „Grammy“ (visos apdovanojimų ceremonijos video)

Ritmenbliuzo atlikėja Beyonce sekmadienį Los Andžele vykusioje 52-ajoje "Grammy" teikimo ceremonijoje pelnė šešis šiuos prestižinius apdovanojimus ir aplenkė kantri muzikos žvaigždę Taylor Swift, kuriai atiteko keturios auksinių gramofonų statulėlės.

Beyonce, kuri iš viso buvo nominuota dešimtyje kategorijų, pelnė prestižinį "Metų dainos" apdovanojimą už savo hitą "Single Ladies (Put a Ring On It)", dėl kurio ji taip pat buvo pripažinta geriausia ritmenbliuzo atlikėja.

Buvusi grupės "Destiny's Child" dainininkė taip pat atsiėmė "Grammy" statulėles už geriausią ritmenbliuzo dainą, geriausią šiuolaikinio ritmenbliuzo albumą "I Am ... Sasha Fierce", taip pat geriausią tradicinio ritmenbliuzo vokalinį pasirodymą, atliekant dainą "At Last".

"Oho... labai ačiū. Šis vakaras man išties nuostabus", - sakė Beyonce, atsiėmusi "Grammy" už geriausią moterišką vokalą. Tai buvo jau šeštasis apdovanojimas, atsiimtas Los Andželo koncertų rūmuose "Staples Center" vykusioje ceremonijoje.

Tačiau klausytojus savo galingu pasirodymu apstulbinusi Beyonce buvo priversta pasidalyti garbe su kitais atlikėjais kitose prestižinėse kategorijose - "Metų įrašo" ir "Metų albumo".

T.Swift pelnė apdovanojimą už geriausiu metų albumu pripažintą "Fearless". Roko grupės "Kings of Leon" nariai atrodė ne mažiau nustebę negu kiti susirinkusieji, kai buvo paskelbti nugalėtojais "Metų įrašo" kategorijoje už singlą "Use Somebody".

"O, dieve, - ištarė T.Swift, atsiėmusi "Grammy" už metų albumą. - Tikiuosi, kad žinote, kiek daug man tai reiškia. O, dieve... Mūsų artimieji dabar siautėja savo kambariuose. Tai bus istorija, kurią nuolat pasakosime, kai būsime sulaukę 80 metų".

T.Swift albumas "Fearless" taip pat buvo pripažintas geriausiu kantri muzikos kategorijoje.

"Tiesiog nuolat galvoju, jog kai esi antrojoje lygoje ir dainuoji kokiame nors talentų šou, žmonės sako: "Galbūt kada nors tave pamatysime "Grammy" (teikimo ceremonijoje)", tačiau tai atrodo tarsi neįgyvendinama svajonė", - džiūgavo 20-metė atlikėja.

"Tiesiog jaučiuosi tarsi stovėčiau ir matyčiau, kaip išsipildo neįgyvendinama svajonė", - pridūrė ji.

T.Swift, kuri buvo nominuota aštuoniose kategorijose, taip pat pelnė "Grammy" už geriausią moterišką kantri muzikos vokalą single "White Horse". Tas pats įrašas buvo pripažintas geriausia metų kantri muzikos daina.

 

 

 

 

 


Šiame straipsnyje: GrammyBeyonce

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių