Beyonce per Obamos inauguraciją „nedainavo gyvai“

Beyonce JAV himno per viešą prezidento Baracko Obamos inauguraciją šią savaitę negiedojo „gyvai“, sakė vienas inauguracijos ceremonijos pareigūnas, kurį trečiadienį citavo CNN.

Pati ritmenbliuzo atlikėja dar nekomentavo triukšmo dėl to, ar ji pirmadienį Vašingtone, maždaug milijono susirinkusių žmonių akivaizdoje, tik krutino lūpas pagal „The Star-Spangled Banner“ įrašą.

„Ji nedainavo gyvai“, - sakė minėtas pareigūnas, kurio pavardė neskelbiama.

Pareigūnas CNN taip pat sakė, jog pati Beyonce sekmadienį nusprendė nedainuoti „gyvai“, nes atvyko pernelyg vėlai ir neturėjo pakankamai laiko repeticijoms su JAV jūrų pėstininkų orkestru.

Antradienį JAV jūrų pėstininkų korpusas patvirtino, kad vietoje „gyvo“ orkestro akompanavimo Beyonce buvo panaudota iš anksto įrašyta himno versija.

Tačiau jūrų pėstininkų korpusas pridūrė, jog, kalbant apie „Grammy“ laureatės vokalinius sugebėjimus, negali pasakyti, ar ji dainavo „gyvai“.


Šiame straipsnyje: Beyonceinauguracijahimnas

NAUJAUSI KOMENTARAI

         portretas
Potvynis. Plaukia Nojus savo laivu. Staiga atbėga sūnus ir sako: - Tėvai, pas mus tiek daug gyvūnų ir jie visi šika. Šūdų jau iki kelių. Įsakykite išmėžti. - Ne sūneli. Pas mane kontraktas su Dievu, o kontrakte nieko nepasakyta apie tai, kad reikia šūdus išmėžti. Gal tuose šūduose irgi kažkokie gyviai gyvena. Praeina savaitė. Vėl sūnus atbėga: - Tėvai, triume šūdų jau iki krūtinės. Įsakykite išmėžti. - Ne sūneli. Negalime mes kontrakto su Dievu pažeisti. Dar savaitė Praeina. Ir vėl sūnus: - Tėvai, šūdų jau iki kaklo! Jeigu mes tuojau pat neišmėšime, tai nuskęsime su visa tavo gelda!!! - Gerai sūneli, kad toks jau reikalas. Pas mus žinoma kontraktas, bet sąlygose parašyta, kad gyvūnus turime pristatyti gyvus į Ararato kalną ir todėl negalime leisti, kad laivas nuskęstų. Mesk visus šūdus už borto. Žodžiu, išmėžė jie didelė galybę tos smarvės... ir taip ta krūva plaukiojo, kol jos neatrado Kolumbas.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių