Beyonce: kodėl Dievas man davė tokį gyvenimą?

Daugelis tikriausiai net neabejoja, jog pasaulinio garso žvaigždės gyvena nuostabų gyvenimą ir jo nekeistų į nieką kitą.

Tačiau dainininkė Beyonce Knowles prisipažino, jog kartais ji jaučiasi persisotinusi savo sėkmės.

Naujame dokumentiniame reportaže devintąja įtakingiausia pasaulio moterimi pripažinta Beyonce bando savo gerbėjams parodyti, kokia vieniša ji jaučiasi keliaudama aplink pasaulį.

Jame atlikėją galima pamatyti visiškai kitokią, nei įprastai – nepasidažiusi, be puošnių apdarų Beyonce su ašaromis akyse klausia: „Kodėl Dievas man davė tokį gyvenimą?“.

„Norėjau, jog mano gerbėjai galėtų pamatyti tai, ką matau aš“, - apie dokumentinės juostos kūrimą sakė 29-erių dainininkė.

Daugiau nei 11 mln. albumų visame pasaulyje pardavusi atlikėja prisipažino, jog jai vienas sunkiausių epizodų buvo kelionės į Kiniją metu.

„Tai buvo akimirka, kai buvau Kinijoje, buvau apsistojusi milžiniškame viešbučio kambaryje, tuomet pažiūrėjau pro langą, o ten vaikščiojo tūkstančiai žmonių. Aš negalėjau patikėti savo gyvenimu. Tikriausiai pasijaučiau šiek tiek vieniša ir norėjau su kuo nors pasikalbėti, taigi įsijungiau savo kompiuterį ir tiesiog išsikalbėjau.“ - pasakojo Beyonce.

Knowles teigia dabar savo gyvenimą vertinanti kur kas labiau nei anksčiau: „Dabar, kai per naktį laimiu 6 Grammy apdovanojimus, žinau, jog reikia mėgautis kiekviena akimirka. Aš suprantu, kaip tai nuostabu.“

Ji taip patvirtino, jog tikrai nesilaukia pirmagimio, bet prisipažino, jog akimirka, kai norės tapti mama „vis artėja“.


Šiame straipsnyje: Beyonce

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių