Beyonce: absoliučiai dainuoju „gyvai“, tą esu gimusi daryti

Beyonce ketvirtadienį pažadėjo „gyvai“ dainuoti per amerikietiškojo futbolo finalo „Super Bowl“ pertraukos šou ir patvirtino, kad JAV nacionalinį himną per prezidento Baracko Obamos inauguraciją giedojo pagal iš anksto parengtą įrašą.

Populiarioji popmuzikos deivė spaudos konferenciją Naujajame Orleane prieš sekmadienio rungtynes pradėjo a cappella sugiedodama „The Star-Spangled Banner“. Prieš himną ji susirinkusių žurnalistų paprašė: „Ar galėtumėte, žmonės, atsistoti?“.

Vėliau atsakinėdama į klausimus ji pareiškė: „(Sekmadienį) absoliučiai rengiuosi dainuoti “gyvai„. Esu gerai parepetavusi ir absoliučiai dainuoju “gyvai„. Tą esu gimusi daryti“.

Ji taip pat pasiaiškino dėl sausio 21-osios pasirodymo per B.Obamos inauguracijos antrai kadencijai ceremoniją Vašingtone, po kurios buvo spėliojama, kad ji atlikdama šalies himną tik žiopčiojo pagal įrašą.

„Aš visuomet dainuoju gyvai, - sakė Beyonce, - (bet) ši inauguracija, deja, buvo kartas, kai negalėjau parepetuoti su (JAV jūrų pėstininkų korpuso) orkestru, nes rengiausi “Super Bowl„ - toks visada buvo planas“.

„Paprastai jiems reikia, kad dainuotum pagal iš anksto parengtą įrašą, nes bet kas gali nepasisekti“, - pridūrė ji, turėdama omenyje inauguracijos ceremonijos organizatorius. „Tikrai dainavau pagal iš anksto įrašytą fonogramą“, - sakė ji.

Šį sekmadienį amerikietiškojo futbolo finalines rungtynes tarp „Baltimore Ravens“ ir „San Francisco 49ers“, kaip prognozuojama, žiūrės beveik 180 mln. žiūrovų, bet pertraukos tarp kėlinių šou paprastai žiūri dar daugiau žiūrovų.

Praėjusią savaitę CNN citavo vieną anoniminį prezidento inauguracijos pareigūną, kuris sakė, kad Beyonce „nedainavo “gyvai" ir kad ji į Vašingtoną atvyko per vėlai, todėl negalėjo deramai parepetuoti su jūrų pėstininkų orkestru.


Šiame straipsnyje: Beyonceinauguracijahimnas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių