Beprotiškasis „Gangnam Style“ gali pasiekti 220 mln. peržiūrų

Vasarą išleistas ir rugsėjo viduryje savo epogėjų pasiekęs koriejiečio PSY šokių muzikos kūrinys „Gangnam style“ artėja prie rekordinių peržiūrų skaičiaus.

Iki šiandien jis buvo peržiūrėtas 221 mln. 509 tūkst. kartų. Tai yra populiariausias populiariosios Korėjos muzikos vaizdo klipas

Vakaruose „Gangnam Style“ perdirbinius išleido keli atlikėjai, tarp jų Nelly Furtado ir „Maroon 5“.

PSY atliekamo šokio panoro išmokti ir dainininkė Britney Spears.

Hitas susilaukė dėmesio iš kitų muzikos žvaigždžių ir buvo aptartas dideliuose žiniasklaidos leidiniuose, kaip „The Financial Times“, „The Wall Street Journal“, CNN International ir kituose.

Maždaug 2012 m. rugsėjo mėnesį „Gangnam Style“ stiliumi šokantys „flash mobs“ pradėjo populiarėti įvairiuose pasaulio miestuose. Yra išleista daug skirtingų kūrinio parodijų, tarp jų ir šokantis ponis.

Nemačiusiuosius kviečiame pažiūrėti PSY hito klipą, jo perdirbinį, parodiją ir šokių pamoką su B. Spears. Šie įrašai irgi yra peržiūrėti milijonus kartų.

Daina „Gangnam Style“ yra satyra, besišaipanti iš vartotojiškumo ir savo turto demonstravimo prabangiu gyvenimo būdu. „Gangnam Style“ (Gengnamo stilius) yra korėjietiškas išsireiškimas. Jis reiškia stereotipinį prabangaus Seulo rajono Gangnamo gyvenimo stilių.


Šiame straipsnyje: Gangnam Stylerekordai

NAUJAUSI KOMENTARAI

lol

lol portretas
Jau yra virs 600 mln perziuru!

eac

eac portretas
Over one mlrd. ^^
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių