Benamių choras kviečia M. Petruškevičių pagyventi nakvynės namuose

„Apsirenk mūsų rūbais ir pagyvenk nakvynės namuose savaitę, tada viską imsi matyti kitaip", – tokią Benamių Spindulio choro reakciją iššaukė šią savaitę žiniasklaidoje pasirodę stilisto Manto Petruškevičiaus komentarai apie choristų aprangą.

M. Petruškevičius, kalbėdamas apie projekto „Chorų karai" dalyvių Benamių Spindulio choro narių įvaizdį, prasitarė, kad jam šis choras prilygsta valstiečiams – scenoje choristai pasirodo basi, vilki lininius drabužius, o žiūrovai už šį chorą balsuoja greičiausiai tik iš gailesčio.

Patys choro nariai į stilisto žodžius reaguoja gyvenimiškai: „Nereikia norėti, kad mes vilkėtume prabangiais apdarais. Scenoje parodome, kokie esame, dainuojame apie tai, ką jaučiame. Tegul ponas Petruškevičius pagyvena taip, kaip gyvename mes, – tada jis supras, ką atspindi mūsų išvaizda."

Dainininko, prodiuserio Stano vadovaujamas Spindulio choras vieningai tikina: „M. Petruškevičius neteisus, sakydamas, jog projekte jaučiamės nepatogiai, atvirkščiai – mes jaučiamės laimingi."

Spindulio choro nariai meta M. Petruškevičiui baltą pirštinę: „Jei jau toks gudrus ir drąsus kritikuoti, tegul atvyksta pas mus – tegul parodo, koks, jo įsitikinimu, turėtų būti mūsų įvaizdis. Galėsime atlikti žiūrovų apklausą, kurie drabužiai jiems labiau patinka – tie, kokiais vilkėjome iki šiol, ar Manto parinkti poniški apdarai."



NAUJAUSI KOMENTARAI

kaip jie

kaip jie portretas
drysta prieštarauti "autoriteto" kritikai

pupa

pupa portretas
Jie šaunuoliai ir jie teisus.Jų apranga labai graži ir atrodo puikiai.O žmonės balsuoja tikrai ne iš gailesčio, o palaiko savus...Juk Lietuvoje visi benamiai tik maža saujelė ponų, tokių kaip Petruškevičius...

Pupai

Pupai  portretas
klysti , jis joks ponas
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių