Beatą Nicholson su vyru supažindino draugė

„Vilma yra ypatinga mano draugė – kaip tik ji mane supažindino su vyru Tomu. Mažiausiai, ką aš dėl jos galėjau padaryti, tai pasiūlyti leidyklai išleisti Vilmos knygą. Ji – tikra Londono žinovė, gyvenanti šiame mieste daugiau nei dešimt metų – išmano ir londonietiško gyvenimo ypatumus, ir vietos virtuvę, ir kultūrą. Mudvi net tuo pačiu metu rašėme knygas – aš savo kepinių, o ji – gidą apie mylimą miestą“, – pasakoja trijų kulinarinių knygų autorė, TV3 žiūrovų numylėtos laidos „Beatos virtuvė“ vedėja, kuri savo draugę eteryje ne tik kalbins, bet ir su ja gamins jau šį antradienio vakarą.

Laidos viešnia – žurnalistė ir Beatos draugė V. Anusaitė sako, kad rašydamos savo knygas jos kasdien susiskambindavo ir pasipasakodavo, kaip sekasi. „Gidas ‚Savas Londonas‘ pavyko labai išsamus ir įdomus. Esu labai laiminga, kad idėja tapo kūnu. Per knygos pristatymą Vilmos svečiams iškepiau įvairių angliškų skanumynų. Kaip juos gaminti − parodysiu savo laidoje“, – žada B. Nicholson.

Pasak „Beatos virtuvės“ šeimininkės, neretai mūsų emigrantai skundžiasi, jog angliškas valgis yra prastas ir neskanus: „Esu pasiryžusi įrodyti, kad yra atvirkščiai – angliška virtuvė gana artima lietuviškajai ir labai įvairi.“


Šiame straipsnyje: Beata NicholsonBeatos virtuvė

NAUJAUSI KOMENTARAI

o

o portretas
o kam tai įdomu?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių