Be generolių likęs Kėdainių choras sulaukė griežtos pylos

Grįžti į straipsnį

ziurovas

ziurovas portretas
Saunuoliai Kedainiu choras parode,kad ir be giulijos galima dalyvauti,o Sapranauskas per daug sau leidzia su savo kalbom : kiaules akis pastacius.... ar tai etiska?

Rima

Rima portretas
Ar runkeliai vis dar ziuri tuos televizinius kliedesius?...

nuomonė

nuomonė portretas
toms dviem furijoms duok luotą - skraidyt pradės. Susireikšminusios raganos. Ei, KAUNIEČIAI, ko nebalsuojate? Juk mūsiškiai pralaimi!! Būkime kaip visada vieningi ir aktyvūs

FURIJOS

FURIJOS portretas
Viena sena,įsivaizdavusi pasaulio gražuolė drebančiu balsu ir susireikšminusi jos dukra turėjo atvykti į televiziją ir pasiaiškinti, o choristai BE REIKALO nepapasakojo tiesos apie "generolės" charakterį..Tegul dainuoja vestuvėse.

nesvarbu

nesvarbu portretas
projektas. argi tai chorai -anekdotas, daugiau nieko.

Varnas

Varnas portretas
varnui akies nekerta.Todel ir buvo uzpultas Kedainiu choras.Tai gal Choras svarbiau,nei ispuikusios "tetos".Lai nesibrangina,tos dvi....juk taktiskumas,mandagumas,supratingumas niekam nepamaise.Nustokit maivytis "tetules",daugiau laimesit,o gal jau issisemet ir pajutot,kad krisit.

Klaipėdietė

Klaipėdietė portretas
Labai nesąžiningai davė balus komisija. jeigu nėra choro generolų, tai choras turėjo būti diskvalifikuotas. Aš esu labai nusivylusi komisijos vertinimais. Rondo generolui su jo choru duodami balai nesąžiningai, labai jau juos aukštai vertina, o aš manau, kad jie nieko gero neparodo. Kodėl taip Katažinos chorą nuvertina, gal komisijiai nelabai prie širdies jos choras, o Rondo chorą, tai iš karto matosi, kad balai duodami per pažintis. Ventukai vėl kažkokį šūdą mala, o balus gauna gerus. Juokas ima bežiūrint, kaip yra vertinami corai komisijos narių. O Kedainių chorą reikia vyti lauk, atsisakė savo generolų, tai tegul eina šieko pjaut.

Rimas

Rimas portretas
Proteguojamas Ivanovas ir rondo- vestuvinio lygio ansambliukas. Gabus zmones Lietuvai nereikalingi?...Baisu klausytis kai kuriu neigaliu radijo stociu ir tv. Lietuva skesta visokio plauko artistu is sudegusio teatro liune. GEDA ir SLYKSTU!!!! Situacija tikrai greitai nepasikeis, nes tam tikriems asmenims tai nesa didziuli pelna, o kultura ir menas jau seniai sunaikintas.

mda

mda portretas
as tai vietoj tos madam buciau saprui daves i liuli uz tas kiaules akis.chamas paskutinis..

Ant karštųjų

Ant karštųjų portretas
Chorų karai yra laukiami daugelio šeimų TV ekranuose. Bet vakar daugiau nei nustebino. Pirmiausia dėl Kėdainių choro generolių. Jei tai laidos prodiuserių sumanymas, tai labai apgailėtina. Jei tai konfliktas tarp choristų ir generolių, tai jis sprendžiamas ne ekspromtu TV studijoje. Nesuprantu Vytauto Šapranausko...A.r seniai buvo laida, kur jis buvo varpomas dėl jo nekondicinio dalyvavimo laidoje. O dabar tokią patirtį turintis laidos vedėjas užsipuola vieną iš chorisčių, kad būtinai Jam (ir visai Lietuvai!) paaiškintų konflikto priežastis. Išvadint tiesioginiame eteryje:"ko žiūri išsprogusiomis akimis" - šį kart perlenkta lazda, nedovanotina p. Vytautui. Ne tokios gilios jo paties akys....Nemanau, kad tokie įgaliojimai buvo Tamstai suteikti ir tai dar kartą parodo Jūsų vidinę kultūrą. Liūdna dėl antrosios dalies, vadinamo konkurso. Jei jau ekspromtas, tai duokite tikrai vieną minutę ir tuomet matysime, kas ko vertas. Dabar vedėjai pučia, kad tai vienos minutės pasiruošimo reikalas, o antros sudėties komisijos nariai vertina taip, tarsi jų atliekama daina buvo repetuojama mėnesius. Kitą, vertus, pirma ir antra dalis parodo didelius įgarsinimo skirtumus. Jei pirmoje dalyje, matyt, leidžiami studijiniai įrašai(fonogramos), tuomet argi čia chorai, tai šešiolika besimaivančių jaunų žmonių, kurie stengiasi kaip įmanydami perlenkt lazdą judėdami. Vargas dėl tokių laidos sumanytojų, kurie nesupranta, kiek gali dainuodamas judėt atlikėjas... Antroje laidos dalyje, jau pasimato tikrasis choro balsų potencialas. Tačiau čia jau kaip pasiseks. Jei "ištraukiamas" netinkamas choro atlikimui šlageris(kaip vakat Vytauto Šiškausko kūrinys) kokybės nebus.Tiesiog tai ne chorui, o solistui skirtas kūrinys, ir adaptuot per "minutę", atleisk laidos režisieriams Viešpatie. Antra priežastis, manau, pačios TV3 studijos įgarsinimas daugiau negu varganas. Todėl, manau, iki gero lygio chorų konkurso TV3 laidos sumanytojams dar labai toli. O kol kas mus, žiūrovus ir solidžią komisiją, galima kankinti ir fonogramomis bei kartkartėmis V.Šapranausko išsišokimais.

Juole

Juole portretas
Labai papiktino komisijos puolimas ant Kedainieciu. Jie tai atvaziavo ir dalyvavo nepaisant visko- jei jau tai neatitinka projekto formato, tai rezisieriai turejo ju visai i scena neleisti. O pasiaiskinti tai turetu "nuostabiosios vargses nuskriaustos" generoles, kodel jos pasiplove.... Apie Shapra tai isvis zodziu nera- kulturinga elgesi ir takta jau seniai paskandino alkoholizme..slykstu klausyti jo kliedesiu. kur ziuri rezisieriai? negi jau jis toks nepakeiciamas susireiksmines nusenes ir nupezes "dievukas" ????

oi

oi portretas
labai mandagi moteriske papuole saprui, kita butu pasiuntus tiesioginiam eteri ir vsio, nesuprantu kodel kiti mandagiai sneka su tuo chamu??

matosi

matosi portretas
kad ir muzikos pasaulyje kaip ir visur ranka ranka plauna,visi palaiko savus vargsus choristus skalbe kad net plunksnos skrido ir visai niekam nerupejo kad jie atejo ir savo darba padare o tos dvi ponios isizeide ir savo darbo nepadare bet niekam neidomu izmailaite pasake jai nera generolu tai nera ir choro tai gal tegul giulija su monika dviese dainuoja kam tas choras.

Edmundas

Edmundas portretas
Sakyčiau Kėdainių choras-tikri šaunuoliai.Įrodė,kad ir be tų dviejų tetulių gali kuo puikiausiai pasirodyti.O joms turėtų būti gėda.Negi kėdainiškiai negali susirasti kito vadovo ir toliau dirbti.Jie puikiai dainuoja.Nors,kaip lyderis matosi iš jų choro vienas iš solistų....tai gal Jisai galėtų vadovauti.

jolė

jolė portretas
visai bereikalingas ,,sąžinės skalbimas ,, choristams . kaip kokia apklausa , o kur kita pusė ?

2 Rimas

2 Rimas portretas
Kauno rajono choras ten ir yra profesionaliausias ir idomiausias, paskui seka Kedainiai ir Akmene, o Vilnius tai tragedija.

Bronksas

Bronksas portretas
Niekaip nesuprantu, kodėl iki šiol neatsiranda, kas tam chamiškam alkoholikui parodytų jo tikrąją vietą?

vidmantas

vidmantas portretas
Apsiš....ko Kėdainių choras. Bet ką norėt: kaimas yra kaimas. Nei balso, net talento, nei išvaizdos nė pas vieną tame chore nerasta. Vienas veikėjas ten labai jau susireikšminęs, o kai maivosi - panašus į kvailelį. Jie rankas kojas Giulijai su Monika turėtų bučiuoti, kad jos dar sutiko su tokiais "talentais" dirbti. O vakarykštis jų pasirodymas, būkime atviri, atrodė tragiškai.

to Klaipėda

to Klaipėda portretas
Labai nesąžiningai kalbėjo vakar Zmailaitė, o apie Šapranauską tai iš viso tyliu. LEDINIO CHORISTAI ELGĖSI LABAI DIPLOMATIŠKAI, NESAKYDAMI KONFLIKTO PRIŽASČIŲ VIEŠAI. BUVO UŽSIPULTI VISIŠKAI BE REIKALO. BUVO NEPELNYTAI SUKRITIKUOTI, O DAINĄ DRAUGAI ATLIKO PUIKIAI IR ĮDOMIAI. KAD ATĖJO IŠ SALĖS ŽMONIŲ - DAR ĮDOMIAU. NOREIKA NESUPRANTA IŠ VISO TIKRIAUSIAI, kad čia leidžiama fonograma, ir tie atėjusių žmonių iš salės visai nesigirdėjo, Esu pasibaisėjęs Giulija (apie Moniką net neverta kalbėti, tai yra tuščia vieta - niekalas). Tas jų pasikėlimas ir akiplėšiškumas matėsi nuo pat pirmos laidos, niekada negalėdavo ramiai išklausyti komisijos nuomonės, puldavo atsikalbinėti. Dabar jos sau pasidarė tokią antireklamą, parodė, kad yra visai bebalsės, beskonės, pūko lygio vestuvinės daininikės. Kaip žmonės gali joms vesti mokinti savo vaikus į ARlekiną - NEĮSIVAIZDUOJU.

to Vidmantas

to Vidmantas portretas
klausykite, tikriausiai čia rašo Giulija arba Monika, nes niekas kitas tokių nesąmonių nerašytų. Choras vakar atrodė puikiai, egzamine opasirodė supper. Be tų furijų choras tik pirmyn ir gali eiti, o tos jau visai išsisėmė. Valdinga Giulija nieko čia naprodė, išskyrus savo akiplėšiškumą. Monika nuo motinos nieko nesiskiria. Tik šluotą joms į rankas ir skris, kaip raganos.

j...

j... portretas
As visai kitaip suprantu dainavima.Kada zmones dainuoja patys tai galima kazkaip ir vertinti,bet kai viska daro siuolaikine technika,net nezinau ar aplamai reikia vertinti...

tai

tai portretas
kad Sapranauskas issidirbinejo ir izeidinejo choriste,tai yra faktas.Gerai,kad panele diplomatiskai issisukinejo.Tegul tos dvi mamytes[nes abi atrodo vienodai,tai ir neaisku kuriai kiek meteliu} chorvedes pasiaiskina,o ne choristai.Sekmes chorui.

RS

RS portretas
Man Zmailaitė kartais atrodo labai nemandagi ir netaktiška, Aidos siužeto nežino, Eltonas Džonas jai prastas (susidarė toks įspūdis iš jos komentaro prieš tai savaitgalį), žodžiu labai nemaloni persona. Nesuprasi ko ten sėdi jei jau viskas jai taip prasta. Nemalonu žiūrėt nors kažkada buvo vienas smagiausių projektų-apskritai tik pliurpalai beliko. O žurnalistams-kas čia toks beraštis rašė straipsnį, VirgiNijus Noreika? apie stilistiką ir elementarią sakinių darybą išvis tyliu.

to 20

to 20 portretas
Mieloji, jei nerauki dainavime, neturi klausos - gal ir patiko tas tarsi gatvinių prostitučių šou (kitaip pavadinti negalėčiau, nes čia buvo tokia beskonybė, toks nusidainavimas, kad eilinis mokyklos choras geriau sudainuotų). Monika ir Giulija komentarų rašinėjimais neužsiiminėja - dar nenusirito iki tavo lygio. O, kad agurkai surūgo, aišku visiems, nes ta smarvė pasklido po visą Lietuvą... O pasirodymas apgailėtinas ir tik gailestingos komisijos dėka gavote palyginti aukštus balus.

To 16. 2 Rimas

To 16. 2 Rimas portretas
O man kažkaip atrodo, kad ne Vilniaus choras tragedija, o tamsta. Na tiesiog stichinė nelaimė esi, nes muzikoje nerauki, klausos neturi ir tau rūpi tik savas kaimas. O kas liečia Kėdainius - choristai apsijuokė ant visos Lietuvėlės. Tragiška su tokiu dainavimu, o charakterius reiktų valdyt. Bent kiek talentingi būtų.... Bet, tuščia puodynė garsiai skamba :))))

Marius

Marius portretas
Pasakysiu šiek tiek kritikos faktų: 1) Chorų karai (kaip ir dauguma TV3 rodomų laidų) yra prodiuserinių kompanijų produktas ir su TV3 turi tik tiek bendro, kad jie juos transliuoja. 2) Chorų karai filmuojami LRT didžiojoje studijoje, nes TV3 turi tik žinių studiją Lietuvoje, visą kitą iš Latvijos. 3) Chorai dainuoja pagal fonogramas, todėl antro etapo metu visada norisi užsikimšti ausis, nes tikrai būna kraupu (ir kartais ne choras kaltas, o garsistai). 4) Beje, garso operatoriui (iams), tai duočiau lazdų, nes iš jų pusės begalė klaidų (nesuderinti, išjungti mikrofonai). 5) SVARBIAUSIA - nepatinka, nežiūrėkit :)

uzsipuole

uzsipuole portretas
uzsipuole tuos vargsus kedainiecius.... o kodel paciu chorvedziu nepaklausia?kas cia atsitiko?man jos atrodo labai arogantiskos...

ir isvis

ir isvis portretas
ir isvis kas cia dabar daros?jo nieko neikertu....komisijos cia visai nereikia geriau tegu balsuoja ziurovai..

aš portretas
jau kaip įgrįso tas povilaika, jau nebesižiūri

to ant karštųjų

to ant karštųjų portretas
TAIP, TIKRAI LEIDŽIAMI ĮRAŠAI, TIK GAILA, KAD NE VISI NET KOMISIJOS NARIAI TAI ŽINO, jei kai kas kalba apie gerą choro skambesį, daugiabalsiškumą. Padaryti įrašą labai paprasta, galima suvesti ir 10 balsų, o gyvai padainuoti egzamine ne kiekvienas choras sugeba ir 2 balsais.

to 24

to 24 portretas
pirmaiusia, aš ne mieloji, o mielasis. Nieks kitas nežino rašo jos komentarus ar ne, tik jos pačios. Greičiausiai, kad rašo. Vienu žodžiu, apsiš... ant visos Lietuvos:)))))))))))0

povilas

povilas portretas
daina, kaip supratau, buvo parinkta giulijos su monika, kur choras dainavo šį sekmadienį. Tai viskas tvarkoj, ką jos dar būtų padariusios, monika būtų solistė . Oi juokas, juokas tik

VISIEMS

VISIEMS portretas
youtube: /watch?v=Iptg-WdN2Eg

gerbeja

gerbeja portretas
sapranauskas labai netaktiskai ir negraziai elgesi kalbindamas horistus na jis jau nesiskiria nuo smorigino savo hamiskumu zmailaite irgi uzsipuole dainorelius atrodo kad jie atsako uzviska kas viksta horo viduje .giulija su dukra yra arogantiskos pasikele tai ir neitiko vieni kitiem buvo kazkas nepagal jas VIENU ZODZIU BUVO NEMALONU ZIURET

tai va

tai va portretas
Labai nemandagi laida,net nuotaika sugadino. Buvau sokiruota Sapranausko elgesio su moterimi,komisija nesupratau ko prikibo prie choristu. Sapras juos kamantineja,tie bando mandagiai issisukti,o komisijos nare rekia visa gerkle,kad sie baltinius viesai skalbia.?!Kazkokia nesamone!

nuomonė

nuomonė portretas
Zmailaitė elgėsi tiesiog ŠLYKŠČIAI. Užsivedė skaityti pamokslą ir žemino Kėdainių choristus, paskui kiti tuščiagalviai (ar bailiai) komisijos nariai tą patį suokė. Juk choras atvažiavo, tik tos dvi fūrijos sulaužė sutartį, jas reikia bausti. Akivaizdus pataikavimas Vilniaus chorui, Zvonkaus liaupsinimas, nors nors reikia vertinti dainavimą, o jis prastokas. Kauno chras visais punktais geriausias, bet visada randama prie ko prisiknisti. Šlykštu

Kedainiete

Kedainiete portretas
Kedainiu chorui reikejo pranesti apie ivykusi konflikta su generolemis tv3 vedejam tada butu buve kitaip.. bet giulija su monika tai man smukusios :)

VIDMANTUI

VIDMANTUI portretas
Kas kam turi buciuoti rankas? Atvirksciai- tai jos turetu choristus buciuoti, kad jie sutinka su tokiomis raganomis dirbti. Chore tikrai yra vokalu geresniu uz Monikos, bukim biedni, bet teisingi. O Sapranauskas niekada nepasizymejo auksta kultura.

nu

nu portretas
nelabai domiuosi tais chorais, bet kad intriga, tai paziurejau, nu ka: buvo ten tos 2 panos nezinau kuri is ju Monika, kuri Giulija, bet jos tik ir dainavo, ir apart ju nieko nebesimate - viska beveik 100% uzgozia, nes visi like palyginus ju anom tik kazkokie bezdzioneles, zemiau kabako lygio, dar choru save vadina :) , nejau Kedainiuose nera kas gali padainuoti? Visgi, miestukas skaitosi, tai reiktu jiems ir normalesni chora suburti, kad jiems geda nebutu, tai tokia prasalaicio nuomone.

Galerijos

Daugiau straipsnių