Be generolių likęs Kėdainių choras sulaukė griežtos pylos

Sekmadienio vakarais TV3 eteryje karaliaujantys „Chorų karai“, po praėjusį sekmadienį iškritusio Panevėžio Vilties choro su Stano priešakyje, kovą tęsė jau su keturiais likusiais dalyviais: Vilniaus rajono, Kauno rajono, Kėdainių ir Naujosios Akmenės krašto atstovais.

Paskutinis scenoje pasirodęs Kėdainių choras į sceną žengė be savo vadovių Giulijos ir Monikos, nusprendusių chorą palikti.

Tai, jog choras pasirodė be Giulijos ir Monikos,  įsiutino „Chorų karų“ komisijos narius.

„Kaip galime vertinti, jei nėra pagrindinio elemento - generolų“, - nepasitenkinimą reiškė komisijos narė Kristina Zmailaitė.

Ją papiktino choro dalyvių bandymas paaiškiti skyrybų priežastis viešai. Jos manymu, tai tiesiog negražu.

K. Zmailaitė sukritikavo ir Kėdainių choro pasirodymą. „Žemiau skurdo ribos ir muzika. Lyginant su kitais chorais buvo skurdu“, - rėžė K. Zmailaitė.

Komisijos narys Virginijus Noreika pareikalavo, kad choras susitaikytų su generolėmis ir kitą kartą pasirodytų visi kartu.

Šį sekmadienį „Chorų karuose“ choristai atliko klasika tapusius lietuviškos muzikos šlagerius. Vykdomoji projekto prodiuserė Neringa Kavaliauskienė sakė, kad dainos, kurias atliko choristai, jau seniai suradusios kelią į TV3 žiūrovų širdis, todėl tiesioginės septintosios „Chorų karų“ transliacijos metu buvo karšta.

Kaip visada savo gera nuotaika visus TV3 žiūrovus užkrėtė Vytautas Šapranauskas ir gražuolė Jurgita Jurkutė. Teisėjų kėdėse buvo žiūrovų pamilti komisijos nariai: maestro Virgilijus Noreika, operos solistai Edmundas Seilius ir Kristina Zmailaitė bei jau kovo mėnesį TV3 eteryje startuosiančio naujo nuotaikingo šou „Šok ir lieknėk“ vedėjas Mindaugas Stasiulis.

Jau trečią laidą iš eilės choristai laikė muzikinį egzaminą, tačiau šįsyk, kitaip nei ankstesnėse dviejose laidose, už jį buvo skiriami balai. Siekiant objektyvumo, laidos prodiuseriai sumanė egzamino vertinimams pasikviesti kitus komisijos narius. Jais tapo auksinių muzikos šlagerių karaliai – Stasys Povilaitis, Vytautas Šiškauskas ir Viktoras Malinauskas bei humoristas Vytautas Šapranauskas.

Septintąją tiesioginę „Chorų karų“ transliaciją sudrebino ir netikėtas įvykis – projekto scenoje atgimė legendinė grupė „Hiperbolė“. Pasak prodiuserės, Igoris Berinas po „Hiperbolės“ iširimo dar nėra dainavęs didžiojoje scenoje, todėl tai, kad „Chorų karuose“  jis atliko legendinį šlagerį „Aš dar dainuosiu“, galima prilyginti legendinės grupės atgimimui.


Šiame straipsnyje: Chorų karai

NAUJAUSI KOMENTARAI

ziurovas

ziurovas portretas
Saunuoliai Kedainiu choras parode,kad ir be giulijos galima dalyvauti,o Sapranauskas per daug sau leidzia su savo kalbom : kiaules akis pastacius.... ar tai etiska?

Rima

Rima portretas
Ar runkeliai vis dar ziuri tuos televizinius kliedesius?...

nuomonė

nuomonė portretas
toms dviem furijoms duok luotą - skraidyt pradės. Susireikšminusios raganos. Ei, KAUNIEČIAI, ko nebalsuojate? Juk mūsiškiai pralaimi!! Būkime kaip visada vieningi ir aktyvūs
VISI KOMENTARAI 39

Galerijos

Daugiau straipsnių