BBC žvaigždės nusimetė drabužius

Nors visi jie – gerai žinomi veidai iš BBC, be drabužių jie sunkiai atpažįstami.

Pagrindinė „EastEnders“ aktorė Lucy Benjamin, „The Apprentice“ dalyvė Kate Walsh, „Strictly Come Dancing“ dalyvė Camilla Dallerup  ir „Countryfile“ pranešėja Julia Bradbury – visos jos sutiko apsinuoginti „Give Up Clothes For Good“ kampanijai.

Jos tikslas – paskatinti žmones ištuštinti savo spintas ir aukoti vėžio tyrimams Didžiojoje Britanijoje, rašo eronews.lt.

Šokių konkurso teisėjas Bruno Tonioli taip pat nusimetė drabužius. Tarp kampanijos dalyvių yra ir futbolininkas Sol Campbell bei britų aktorius Christopher Biggins.

38-erių panelė  Bradbury sakė, jog yra laminga galėdama atsikratyti guminių batų ir striukės vardan kilnaus tikslo. „Ši fotosesija man buvo tarsi gaivaus oro gūsis, buvo labai malonu padėti remiant tokią svarbią kampaniją.“ - teigė ji.

„The Give Up Clothes For Good“ kampanija yra remiama išparduotuvių tinklų TK Maxx ir HomeSense. Tai visą šalį apimanti drabužių ir namų apyvokos daiktų aukojimo schema, kuri yra skirta paremti kovai su vaikų vėžiu.

Kampanija, kuri prasidėjo vakar ir tęsis iki balandžio 25 dienos, kasmet yra organizuojama jau nuo 2004-ųjų.

2008-aisiais gyvybes gelbstintiems tyrimams buvo surinkta 3,2 milijonai svarų sterlingų, šiais metais tikimasi gauti dar daugiau aukų.

Bruno Tonioli sakė: „Taip padrąsinu tautą atverti savo spintas: ištraukite tuos paslėptus lobius ir paaukokite savo nuostabius drabužius bei namų apyvokos daiktus labdarai.“

Fotosesijos metus apsinuoginti pasiryžo ir buvusi grupės „Atomic Kitten“ narė Liz McLarnon, Channel laidų vedėja Jasmine Harman, aktorius Jeremy Sheffield  bei kriketo žaidėjas Jimmy Anderson.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių