A. Baukutė darbą pasiekia tranzuodama pakeleivingus automobilius

Žinoma humoristė, keturių vaikų mama Asta Baukutė pastaruoju metu turi tiek veiklos, kad tik ji viena žino būdus, kaip viską suspėti: ir nors kruopščiai planuoja laiką, būna, kad kurio nors plano minučių tikslumu įvykdyti užsiėmusiai moteriai ir nepavyksta. BTV laidos „Pasitarkime" rengėjams jau tapo įprasta, kad Asta Baukutė į laidos filmavimą atvyksta kiek vėliau nei kitos vedėjos. Tačiau šią savaitę įvyko stebuklas: į filmavimo aikštelę energinga ir linksma Asta įžengė kone pirmoji!

Kolegos negalėjo patikėti savo akimis, o dar labiau stebėjosi, išgirdę nevėlavimo priežastį – pasirodo, moteris laiku atvyko todėl, kad sugedus jos automobiliui, teko tranzuoti! „Atsikėliau šeštą ryto, paruošiau šeimai pusryčius ir išlėkiau tranzuoti. Bet kad jūs žinotumėt, kaip niekas nestoja!„, - greitakalbe bėrė Asta. „Buvau jau beprarandanti viltį, kai staiga sustojo automobilis, kurį vairavo toks pagyvenęs vyriškis, negalėjęs patikėti, kas prašo pavežėti į Vilnių“, - kvatojosi Asta.

Paprašęs autografo, paslaugus vyriškis kiek nuliūdo – mat, neturėjo popierėlio, ant kurio Asta galėtų pasirašyti, tačiau čia pat apsidžiaugė – už gerą širdį  laidos „Pasitarkime" vedėja senuką apdovanojo bučiniu!



NAUJAUSI KOMENTARAI

jj

jj portretas
koks durnius del sitos raganos rizikuos sustoti nuo jos kvapo masina pora metu smirdes

na

na portretas
na nereikia sito veido nei tike,kurio as del to ir neziuriu,.ir cia..juk vien pamacius-susivemiu

jurgi

jurgi portretas
noriu paklausti..,o kai ji pasirode savo darbo vietoj...-ar kokia dureliu auto rankena nekysojo is kisenes?
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių