„Barakudų“ dėmesio išvargintas Merūnas prabilo apie vestuves

Prieš trejus metus savąjį kelią į žvaigždes pradėjusio ir dvidešimt septintąjį gimtadienį ką tik  atšventusio Merūno Vitulskio populiarumas neblėsta. 

Netgi dabar, kai kiti dainininkai skundžiasi sumažėjusiais honorarais ar  apytuštėmis salėmis, Merūno kasdienybėje sunku rasti laisvų valandų.  Koncertai. Filmavimai. Darbo kelionės. Mokslai ir... meniška prigimtis.  Suderinti visa tai iš tiesų nelengva. Ir nežinia, ar viskas eitųsi taip sklandžiai, jeigu šalia nebūtų jo merginos, šešeriais metais jaunesnės studentės Erikos.    

LNK laidoje „Gyvenimas pagal moteris“  Merūnas ir jo antroji pusė atvirai prabils apie asmeninį savo gyvenimą. Du jauni žmonės sako įsitikinę, jog tyla - ne visada geriausias ginklas. Nes jau kone penkerius metus antrąją pusę turintis Merūnas iki šiol tituluojamas „geidžiamiausiu“ ir intensyviai atakuojamas jo meilės trokštančių merginų.  Tokioms įkyruolėms vaikinas tikina nesuteikęs jokių vilčių, keitęs telefono numerius ir netgi specialiai įsigijo aparatą, kuris blokuoja atkakliausiųjų skambučius. Įrašai „Psichė“  Merūno telefone geriausias įrodymas, kad įkyrių, dieną naktį skambinančių, meilės, romantikos ar netgi... vaikų maldaujančių merginų vis dar esama.

Tačiau po šios laidos netgi ir pačių atkakliausiųjų gretos turėtų smarkiai sumažėti.  Visų pirma todėl, kad Merūno mylimoji - griežta, karinga ir be užuolankų kalbanti Erika nedviprasmiškai pareikš: Merūnėlis jos ir tik jos. Jokia mergina jo negaus!

Rimčiausius Merūno ir Erikos santykius simbolizuoja ir ant merginos rankos žėrintis, pagal paties dainininko pageidavimą sukurtas žiedas. Sužadėtuvės ar netgi slaptos vedybos? Laidoje nuskambėsiantis Erikos ir merūno atsakymas taps staigmena net ir jų artimiesiems.

„Gyvenimas pagal moteris“ - antradienį 21.00 val. per LNK.  



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių