Baltijos šalyse startuoja ledo ritulio kanalas „Viasat Hockey“

Skaitmeninė televizija „Viasat“ Baltijos šalyse pradeda transliuoti tik ledo rituliui skirtą kanalą „Viasat Hockey“. Juo bus rodomos ne tik Nacionalinės ledo ritulio lygos (NHL), bet ir Kontinentinės ledo ritulio lygos (KHL) transliacijos.

Taip pat Pasaulio ledo ritulio čempionatas. Visa tai - skaitmeninės televizijos „Viasat“ „Auksinio“ paketo klientams. NHL yra stipriausia ledo ritulio lyga pasaulyje. Jos teisės įsigytos iš sporto koncerno ESPN. Per kanalą „Viasat Hockey“ planuojama parodyti po 5 NHL rungtynes kas savaitę reguliariajame sezone (spalio-balandžio mėn.), taip pat - visas Stenlio taurės rungtynes (balandžio-birželio mėn.).

NHL žaidžia žymūs ledo ritulio profesionalai, tarp kurių - ir lietuvis Dainius Zubrus. Kontinentinėje ledo ritulio lygoje žaidžia 21 komanda iš 4 šalių, tarp kurių - ir Rygos „Dinamo“ ledo ritulio klubas bei Sankt Peterburgo SKA, kuriame žaidžia Darius Kasparaitis.

„NHL ir KHL yra prestižiškiausios profesionalių ledo ritulio žaidėjų lygos. Jų transliavimas Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje patvirtina „Viasat“ įsipareigojimą teikti Baltijos šalims geriausius turnyrus. Transliuodama NHL ir KHL, „Viasat“ suteikia ledo ritulio aistruoliams geriausią šio sporto turnyrų transliacijų pasiūlą“,- teigia „Viasat“ sporto turinio vadovas Baltijos šalyse Karolis Dapkevičius.

„Viasat Hockey“ papildys jau esamus skaitmeninės televizijos „Viasat“ autorinius sporto kanalus „Viasat Sport Baltic“, „Viasat Sport“ ir „Viasat Golf“.

  


Šiame straipsnyje: ledo ritulysnhlViasat Hockey

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių