Baltijos Baleto Grupė kalėdų antrąją dieną šildys žiūrovus spektakliu

Baltijos Baleto Grupė antrąją Kalėdų dieną žiūrovus šildys dovanodama kalėdinį stebuklą - šiuolaikinio  baleto spektaklį “Saulės Smūgis” pagal The Beatles muziką.

Režisierės Marijos Simonos Šimulynaitės vadovaujamas kolektyvas šio spektaklio metu žiūrovo akį trauks ne tik ryškiais, įspūdingais Agnės Jagelavičiūtės kostiumais. Dėmėsį kaustys ir šiuolaikinio baleto artistų kojos. Šis spektaklis buvo kuriamas beveik pusę metų, todėl ne nuostabu, kad kiekviena detalė apgalvota ir yra savo vietoje.

“Baltijos Baleto Grupė - tai šeima, kuri didžiausias metų šventes sutinka, kartu, kaip kiekvienai šeimai ir pridera. Džiaugiamės, kad visi susibėgam ir dovanojam žiūrovams šiltas akimirkas bei prisiminimus apie karštą vasarą”- teigia, M.S.Šimulynaitė.

Nors visi Baltijos Baleto Grupės artistai šoka skirtingose trupėse, tačiau būtent per Kalėdas visi susirinks parodyti patį šilčiausią spektaklį, leidžiantį trumpam pabėgti į vasarą, kai kojas šildo karštas paplūdimio smėlis.

Ryškūs, spalvingi kostiumai, lazerių šou, gimnasčių atliekami triukai per spektaklio premjeras spalį jau spėjo sužavėti mažuosius žiūrovus, na o suaugusiems šiltus jausmus dovanojo "The Beatles muzika bei baleto artistų profesionalumas.

KUR? Ūkio banko Teatro arenoje, Olimpiečių g. 3.

KADA? Gruodžio 26 d.

KIEK? 24 - 94 litai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių