„Baimės akių“ dalyviams teks liesti žiurkes, peles ir smauglius

Emocijų šou „Baimės akys“ savo drąsą tikrinsis žiūrovų pamėgto projekto „Tu gali šokti“ dalyviai!

Naglis, Rugilė, Airidas ir Kristina į laidos filmavimą atvyko patirti nerūpestingą nuotykį ir nė nenujautė, kas jų laukia... Keturi šokėjai savo kailiu patyrė, ką reiškia visiškoje tamsoje atlikti tik iš pirmo žvilgsnio lengvai atrodančias sumaniai paruoštas prodiuserių užduotis!

Pirmoji jų ne juokais išgąsdins linksmuosius „Baimės akių“ dalyvius – aklinoje tamsoje jie turės surinkti karstuose paslėptas kaukoles! Nors TV3 žiūrovai iš tamsoje itin atsargiai kaukoles „kolekcionuojančių“ šokėjų juoksis iki ašarų, savo drąsą pasiryžę išmėginti dalyviai tikina rimtai išsigandę! Tačiau tai dar ne viskas, ką patirs šokėjai. Jie net neįtarė, kad paieškos objektai buvo saugomi pelių, gulinčio gyvo žmogaus ir dviejų metrų smauglio!

Adrenalino pliūpsnis išprovokuos visiškai netikėtas dalyvių emocijas. Jos neatslūgs ir dalyviams bandant susidoroti su antrąja užduotimi. Tamsiame apleisto fabriko kambaryje draugai vienas paskui kitą turės nustatyti ten stovinčių keturių žmonių svorį. Norint gerai atlikti užduotį, drąsuoliams reikės žmones ne tik liesti, bet ir bandyti pakelti. Užduotis ne itin lengva, kai vieno svoris per 130 kilogramų... Maža to, emocijų šou dalyviai nė neįtarė, kad prieš juos bus ir vienas jų visų puikiai pažįstamas, labai geras draugas! Ar jis neišsiduos ir neuždirbs dalyviams lengvų taškų?

Finale liks tik du ištvermingiausieji. Aklinoje tamsoje, tik basomis pėdomis jie turės nustatyti, ką liečia. Užduotis ne iš lengvųjų, kai kojas reikia kišti į dubenį su keistais ir nemaloniais daiktais ir dar pajusti pėdas smalsiai tyrinėjančių žiurkių ūsus...

Kam pavyks pasiekti finalą? Kuris šokėjas nugalės, o kurie prasmegs paslaptingose angose? Sužinosite tik įsijungę naująjį TV3 emocijų šou „Baimės akys“ ir žiūrėdami šiurpius kadrus, nufilmuotus aklinoje tamsoje su pačia profesionaliausia naktinio matymo technika, jau rytoj, antradienį, 20.30 val. tik per TV3!


Šiame straipsnyje: Baimės akys

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių