„Baimės akių“ dalyvėms reikės laižyti žmogaus ranką

Rytoj, antradienį, 20.30 val. TV3 emocijų laidoje „Baimės akys“ su vaizduotės demonais susidurs keturios itin spalvingos dalyvės – Edita, Indrė, Jūratė ir Viktorija. Moterys laidos kūrėjus nustebino dar atrankose. Viena jų, Joniškyje gyvenanti Viktorija, laidoje prisipažins, kad nevengia ekstremalių pojūčių, o kai pratybose su Krašto apsaugos savanoriais jai miegant lauke į nosį įkando milžiniška žiurkė, šių gyvūnų ji visai nebegali pakęsti! Ar Viktorijai teks darsyk susitikti su šiais graužikais?

Emocijų šou „Baimės akys“ dalyvių lauks trys iki ašarų juokingos užduotys. Viena jų – „Ilgas liežuvis“ – taps bene seksualiausia, nes dalyvėms vien tik liežuviu reikės atpažinti įvairiausius daiktus, tarp kurių: kokoso riešutas, citrinų sultys, tualetinis popierius ir žmogaus ranka...

Kitoje užduotyje moterų lauks maudynės su „monstrais“. Aklinoje tamsoje emocijų šou žaidėjos sėdėdamos milžiniškuose akvariumuose sulauks netikėtų draugų – šįsyk tai bus žaisliniai ančiukai, žalčiai ir... gyvas karpis! Viena žaidėjų, nepabūgusi monstrų ir teisingai įvardijusi maudynių draugus, taps žaidimo nugalėtoja.

Kuriai merginai susidoroti su vaizduotės monstrais seksis geriausiai? Ko išsigąs penkių vaikų motina Jūratė, nusprendusi pasiįvairinti gyvenimą ekstremaliais pojūčiais dalyvaudama „Baimės akyse“? Kaip seksis viešųjų ryšių specialistei Editai? Kas kels juoką iš Žiežmarių kilusiai Indrei?

Dar daugiau nuotykių ir tikrų kvapą gniaužiančių emocijų, kurias patirs ne tik laidos „Baimės akys“ dalyvės, bet ir visi TV3 žiūrovai, – jau rytoj 20.30 val. tik per TV3.


Šiame straipsnyje: Baimės akys

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių