Baigęs darbus Seime A. Šedžius planuoja palepinti savo Monikitą

Šiaulietis Andrius Šedžius be galo laimingas, nes rinkimų rezultatai aiškūs, o tai reiškia, kad jo darbai Seime jau baigti.

Tačiau kodėl Šedžius taip džiūgauja? Kodėl nebenori į parlamentą? Politikas atviras: jo tikslai gyvenime kur kas didesni. Metas ruoštis svarbiems įvykiams. Andrius drąsiai siunčia žinią savo rinkėjams: „Noriu, kad mane stebėtumėte tarsi pro didinamąjį stiklą ir įsitikintumėte, kad geresnio kandidato į Lietuvos Prezidentus už Šedžių nebus”.

Žygiuodamas Šiaulių bulvaru, Šedžius prabilo ir apie juodąsias technologijas. Žmonių papirkinėjimas rinkimų metu, anot jo, įprastas dalykas. Parlamentaras atskleidė, jog pats savo akimis regėjo žoliapjoves, kurias Šiaulių gyventojams jo oponentė dovanojo prieš rinkimus.

A. Šedžius įsitikinęs, jog kandidatai, kurie į Seimą braunasi duodami kyšius savo rinkėjams, privalo būti nubausti.

„Tie politikai, kurie teikia dovanas prieš rinkimus, jiems pasibaigus dovanų tikrai nedalins”, - LNK laidai „Karamelinės naujienos” pasakos A. Šedžius.

Artimiausiu metu turtuolis Šedžius planuoja nerti į verslo pasaulį, gausinti milijonus, palepinti Monikitą ir atsakingai ruoštis artėjantiems Prezidento rinkimams. Gal pagaliau atsiras laiko suplanuoti ir vis atidėliojamas vestuves?



NAUJAUSI KOMENTARAI

x

x portretas
Jie labai panasus,turetu buti tvirta seima

Loni

Loni portretas
Nu grynas "tundra"!!! O jei butu pakliuves prie "lovio" t.y. i seima, ka tada tauzytu??? Turbut butu labai nelaimingas??? Nu grynas "tundra" !!!

anupras

anupras portretas
Planuoja nerti į verslo pasaulį, gausinti milijonus, palepinti Monikitą ir atsakingai ruoštis i psichoneurologinį dispancerį. Ten jis ypatingai laukiamas.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių