B.Affleckas neigia gandus apie romaną su R.Hall

Filmo „Miestas“ kūrimo metu pasklido gandai esą juostos režisierius Benas Affleckas pametė galvą dėl sparčiai populiarėjančios britų aktorės 28 metų Rebeccos Hall.

Rebecca kaip šeimų ardytoja pagarsėjo dar anksčiau – teigiama, kad būtent ji išardė „Oskaro“ laureato Samo Mendeso ir garsios britų aktorės Kate Winslet santuoką.

2009 metais Rebecca suvaidino dviejuose S.Mendeso režisuotuose teatro spektakliuose – „Žiemos pasaka“ ir „Vyšnių sodas“. Teatro kritikai juokavo, kad S.Mendeso režisūra – tai meilės prisipažinimas Rebeccai.

Todėl nenuostabu, kad išgirdusi gandus apie galimą romaną, į “Miesto“ filmavimo aikštelę tuoj prisistatė B.Afflecko žmona aktorė Jennifer Garner.

Netrukus po to B.Affleckas suskubo karštai įrodinėti, kad J.Garner yra ne tik jo mylima moteris, bet ir aktorės idealas.  

„Jei man reikėtų pasirinkti moterį, su kuria norėčiau vaidinti, tai būtų mano žmona. Ji nepakartojama. Ji puikiai vaidina ir aš džiaugčiausi galėdamas režisuoti filmą su ja“, – pagyrų žmonai negailėjo B.Affleckas.

Tačiau kodėl režisierius B.Aflekas nepakvietė savo žmonos vaidinti jo mylimosios juostoje „Miestas“?

„Mano žmona – puiki aktorė ir man būtų didelė garbė su ja dirbti. Tačiau kažkas man kužda, kad žiūrovams nepatinka matyti tikrą porą, vaidinančią įsimylėjėlius filme“, – paaiškino Benas. Galima prisiminti, kad filmas „Džiglis“, kuriame B.Affleckas vaidino kartu su savo tuometine sužadėtine Jennifer Lopez, patyrė visišką nesėkmę.

Ir vis dėl to – kodėl B.Affleckas pasirinko R.Hall?

„Rebecca Hall yra aktorė, kurios gerbėju tapau po filmo „Viki Kristina Barselona“. Klausiau režisieriaus Chriso Nolano nuomonės apie ją (Rebecca vaidino Ch.Nolano juostoje „Prestižas“ – Red.). Paaiškėjo, kad jis ją taip pat dievina, tad buvau užtikrintas dėl savo pasirinkimo. Ji nuostabi. Ir svarbiausia – talentinga aktorė“, – teigė Benas.

R.Hall taip pat džiaugiasi darbu su B.Afflecku.

„Mes radome bendrą kalbą nuo pat pirmos pažinties minutės. Jis šaunus. Todėl pamaniau, kad bus labai įdomu kartu dirbti. Aš juo pasitikėjau. Pasitikėjau jo talentu, žinojau, kad jis sukurs gerą filmą“, – tvirtino žavioji R.Hall.

Ar B.Afflecką ir R.Hall sieja tik kūrybiniai santykiai ir profesinė pagarba viens kitam – spręskite patys, pasižiūrėję šias nuotraukas iš filmavimo aikštelės bei filmo premjeros Venecijos kino festivalyje.

Internete taip pat yra pasirodžiusi ir vaizdo medžiaga, kurioje matyti kaip B.Affleckas teikia dovaną R.Hall.


Šiame straipsnyje: Benas AffleckasRebecca Hall

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių