B. Spears bėgdama nuo gaisrų paliko savo namus

Britney Spears  bėgdama nuo pietinėje Kalifornijos dalyje siaučiančių krūmynų gaisrų paliko savo namus ir apsigyveno viename geriausių Los Andželo viešbučių.Dėl greitai plintančių krūmynų gaisrų superžvagždės namus Kalabase praėjusią savaitę apgaubė dūmai, o vietos pareigūnai perspėjo gyventojus būti pasiruošus bet kada palikti namus, kol ugnies plitimas bus sustabdytas.

Praėjusį penktadienį B.Spears dar buvo pastebėta Kalabase, tačiau vėliau  ji susikrovė daiktus ir išvyko su savo dviem sūnumis į Los Andželą.

„Britney su vaikais praėjusią savaitę turėjo išvykti iš namų, nes išsigando gaisro. Visi jie dabar saugūs apsistoję viešbutyje “Four Seasons„“, - sakė šaltinis laikraščio „New York Post“ paskalų skilčiai „Page Six“.

Dainos „Toxic“ atlikėja nėra vienintelė įžymybė, kurios namai dėl gaisro atsidūrė pavojuje. Savaitgalį vos nesudegė komikės Ellen DeGeneres ir jos sutuoktinės aktorės Portia de Rossi ūkis Ventūros apygardoje, tačiau ugniagesiams pavyko ją išgelbėti. Atsidėkodamos 16-os ugniagesių brigadai moterys pakvietė juos pernakvoti jų namuose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių