A.Zacharevičienė: nuo dietologės iki aktorės ir laidų vedėjos

Ji - profesionali dietologė. Rinkodaros specialistė. Vaidina filmuose ir filmuojasi reklamose. Vedė TV laidas. Dirba pardavimų vadove. Tačiau labiausiai gyvenime ją džiugina galimybė būti pašėlusia mama.

Nuo šiandien Agnė Zacharevičienė - naujos publicistinės laidos „Nauja versija“ vedėja.  

-  Nusifilmavai 2 filmuose ir net 12 reklamų. Vedei TV laidas. Darbas prieš kameras tau - vienas malonumas?

- Man malonu tai,  ką darau. Jaučiu didelį džiaugsmą, kad galiu dirbti širdžiai artimą darbą. Kamera manęs nebaugina.

- Laidos „Nauja versija“  vedėjo amplua - kažkas naujo, juk visada buvai pramoginio žanro atstovė.

- Publicistika - nauja sritis,  į kurią įsiliejau. Tačiau turiu pripažinti, kad  labai artima. Juk laida gvildens tas temas, kurios yra svarbios ir liečiančios mus visus. Gyvename juk bendruomenėje, o ne negyvenamoje saloje...

-  Ar gilinimasis į tokias skaudžias istorijas, kaip pedofilijos skandalas, ne per sunkus jaunai moteriai, jaunai mamai? Ne per daug neigiamų emocijų?

- Sunkumai grūdina. Tik per sunkų darbą mes subręstame. Nors temos nėra lengvos, aplietos ašaromis ir neišgalvotais išgyvenimais, stengiuosi visko neparsinešti namo. Nors kol kas tai sunkiai sekasi. Tiesa, nuostabų savo sūnelį stengiuosi apsaugoti nuo informacijos apie žudynes ar pedofiliją. Kol kas jam labiau tinka kiti filmukai ir laidos. O kas sakė, kad tiesos paieškos yra lengvos?  Egzistuoja milijonai tiesos veidų, bet tik viena tiesa. Mūsų laida nepirš tų tūkstančių tiesų, nieko neteis, o leis žiūrovui pačiam daryti išvadas ir skatins juos patiems analizuoti įvykius ir mąstyti.

- Kokie buvo tavo filmai?

- Kol kas tikrai neturiu kuo ypatingai pasigirti. Viename trumpo metro filme atlikau pagrindinį vaidmenį. Vėliau buvau pakviesta filmuotis „Penkių dienų avantiūroje“. Prisidėjau prie „Tado Blindos“ komandos...

-  Trumpo metro filme vaidini pagrindinį vaidmenį - moterį, kuri dirba modeliu, bet, atėjus 30-mečiui, jos paslaugų atsisakoma dėl amžiaus ir jos vietą užima jaunesnė. Tau netrukus bus 30. Nebijai savo herojės likimo?

- Mane tikrai kartais glumina jaunystės kaip padėties aukštinimas. Juk reikia suvokti, kad vien silikonais ir botulinu ilgai gražus nebūsi. Atsiras visada jaunesnių, turinčių didesnio dydžio silikonus. Man gaila, kad per mažai kreipiame dėmesio į tikrąsias vertybes. Tylima apie senyvą žmogų. O juk tik jie turi daugiausia patirties, tik iš jų mes galime daugiausia išmokti...Senėjimas juk nėra tik vytimas, jis kaip ir kiekviena gyvenimo pakopa turi savo žavesį ir išmintį...

-  Ką dažniausiai reklamuoji?

- Reklamuoju maisto produktus, prekybos centrus, drabužius, alkoholinius gėrimus, vaistus, maisto papildus, grožio priemones. Šiuo metu televizijos rodo dvi reklamas, prie kurių kūrimo esu prisidėjusi ir aš.

-  Norėtum būti profesionali aktorė?

- Norėti - dar ne viskas. Turiu daug siekių, kurių link einu. Tiesa, jų nenoriu atskleisti, nes nebus įdomu vėliau. Turiu sau iškėlusi užduotis. Jos nėra lengvos ir vienadienės. Ir kas žino, gal tarp tų užduočių kažkur slepiasi aktorystė (šypsosiu).

- Esi profesionali dietologė ir rinkodaros specialistė. Kaip dera šie du diplomai?

- Dietologijos žinias  labai dažnai panaudoju gyvenime, pritaikau jas sudarydama dietas draugams, kolegoms, artimiesiems. O baigta aukštoji tarptautinė mokykla (ISM) man labai praverčia. Ir dabar laidos vedėjos darbą derinu su kitu - esu vienos iš TV laidų pardavimo vadovė. Ketinu dar studijuoti. Mokslui amžius tikrai nėra svarbus. Žaviuosi žmonėmis, sulaukusiais garbaus amžiaus ir stojančiais į universitetus.

- Esi karjeros moteris, ar šeimos?

- Save pavadinčiau universalia moterimi. Niekada nelipau per kitų galvas ir nekūriau kvailų iliuzijų. Darbas man labai svarbu, bet šeimos dėl to niekada neaukočiau. Esu laiminga, nes dirbu man patinkantį darbą. Realizuoju ir pakraunu save geromis emocijomis, kurias parnešu į namus. Svarbiausia yra šeima, tradicijos ir man artimi žmones. Man svarbu -  šeimos pietūs, bendravimas su senoliais. Džiaugiuosi, kad mano sūnelis turi prosenelius, kurie jam gali perduoti savo išmintį.

- Ką su šeima  veikiate laisvalaikiu?

- Mano visi pomėgiai labai žemiški - literatūra, kinas, spektakliai. Juose lankomės labai dažnai,  nes tokia tradicija nuo vaikystės. Mano sūnus taip pat  mielai lanko spektaklius, jo mėgstamiausias „ Daktaras Aiskauda“ operos ir baleto teatre. Labai mėgstu šokti, žaidžiu tenisą, slidinėju. Su šeima mėgstame laiką leisti gryname ore. Džiaugiuosi žiema, mėgstu šėlti su vaikais, lipdyti sniego senį, važinėtis su rogutėmis. Manau, kad esu pašėlusi mama.

-  Kas iki šiol tavo gyvenime nutiko geriausia?

- Vaiko gimimas- stebuklas, kurio su niekuo kitu nesulyginsi. Myliu gyvenimą ir man  labai patinka  H.Hesses mintis „Rojus tik tada suskumba atsiskleisti kaip rojus, kai esame iš jo išvaryti“. Nereikia nieko per daug reikalauti iš rytojaus, bet  būtina mokėti priimti tai, kas mums duodama ir priimti su dėkingumu, nes tik mes patys esame savo laimės kalviai.

„Nauja versija“ su Agne Zacharevičiene - pirmadienį 20.30 val. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių