A.Valinskas: R.Mikelkevičiūtė buvo mano meilužė

Taip Arūnas Valinskas šio ketvirtadienio pokalbių laidoje „Valanda su Rūta“ ironiškai šaipysis iš gandų, kuriais žinomi žmonės yra apraizgomi tam, kad suintriguotų žurnalų ir laikraščių skaitytojus bei televizijos žiūrovus.

Kartais tokiam gandui paskleisti tereikia nuotraukos, o kartais užtenka ne vietoje ir ne laiku išsprūdusio žodžio. O dviem žinomiems televizijos laidų vedėjams, pavyzdžiui,  Arūnui Valinskui ir Rūtai Mikelkevičiūtei, užtenka kartu vesti renginį, ir štai jau pagrindas paleisti „antį“.

„Nori būti žvaigžde? Būk pasiruošęs paaukoti kūną, sielą, ir visos savo šeimos ramybę“ - tokia tema laidoje „Valanda su Rūta“ tiesiog „užvirino“ garsiausių scenos žvaigždžių ir žvaigždučių kraują, o Arūnas Valinskas pasiūlė santykius išsiaiškinti vyriškai.

Laidoje buvo kalbama apie viešumo kainą - ar tai, ką mes skaitome ar matome per TV apie žvaigždes tikrai yra tiesa? Gausybė meilužių, girtuoklystės, pykčio, arogancijos priepuoliai, ir net nesantuokiniai vaikai...Tai istorijos, kurios atrodo tiesiog privalo būti žvaigždės biografijoje. Bet ar tikrai taip yra?

Po dainininko Sashos Song nuotraukų paviešinimo, kuriomis visai neseniai „džiaugėsi“ interneto skaitytojai, vaikino šeimą ištiko šokas, pasipylė užgauliojimai dėl netradicinės orientacijos, jaunesnis brolis gavo antausį, o mama nesulaikė ašarų. Skandalingose nuotraukose buvo nufotografuoti pusnuogiai vaikinai, tarp kurių ir Dima Šavrovas. Antraštė skelbė - „Audringa šventė pusnuogių vaikinų glėbyje“. Nereikia ir lakios vaizduotės, kad susidarytum nuomonę apie Eurovizijoje dainavusio Dimos gyvenimo būdą.

„Vakarėlyje buvo ir merginų, tačiau nuotrauka specialiai iškadruota taip, kad jų nesimatytų“, - laidoje „Valanda su Rūta“ pasakojo pats dainininkas.

„Ar vaikęsi skandalo žurnalistai pagalvojo apie šeimą, vaikus ir žvaigždės artimuosius?“, - klausė žiūrovų dainininko mama, kuri prisipažino nesitikėjusi, kad sūnaus šlovė gali suteikti tiek skausmo.

„Nuotrauką mums atsiuntė labai artimas Dimai žmogus. Jokio montažo nebuvo. Už ją jis gavo 50 litų vertės kuponą“, - atsakė žurnalistas Orijus Gasanovas, paklaustas, kaip tokios nuotraukos patenka žiniasklaidai į rankas.

„Kelias į žvaigždes“ išgarsėjusiai Agnei Petravičienei teko prisiminti ir plačiai išreklamuotą dirbtinį meilės romaną su Radžiu. „Tik nepatyrę ką reiškią viešumas, gali juokauti tokiais dalykais“. Paklausta ar jos sutuoktinis patikėjo išgalvota meilės istorija, Agnė liūdnai atsakė, kad taip.

Net dainininkas Merūnas, kuris garsėja rimtumu ir jam neužklijuosi jokios pikantiškos etiketės, papasakojo istoriją, po kurios jo mylimoji Erika susirgo depresija. „Daviau interviu, o jį perskaitęs susiėmiau už galvos“, - pasakojo Merūnas. „Mano mergina buvo paversta bemoksle, pasišaipyta iš jos figūros, giminaitė „tapo“ alkoholike“.

Po šios istorijos Arūnas Valinskas pasiūlė Merūnui santykius su taip pasielgusiu žurnalistu išsiaiškinti vyriškai. „Duoti į snukį“? - patikslino Merūnas.

„Daug pikantiškų istorijų atsiranda tik dėl pinigų. Kuo garsesnė antraštė, tuo daugiau žiūrovų. Tad kodėl jos neišgalvojus?“ - retoriškai klausė Arūnas.

Pačiam Valinskui į filmavimą atėjusiam su žmona teko prisiminti visas viešas apkalbas apie jo nesantuokinį vaiką, Ingos linksmybes garsaus politiko jubiliejuje, iš kurio, kaip skelbė vienas bulvarinis žurnalas, moteriai jau reikėjo padėti išeiti ir, žinoma, jos meilės romanus. „Gerai, kad šalia manęs žmogus, suprantantis, ką reiškia viešumas ir kaip atsiranda tokios istorijos“, - sakė A.Valinskienė.

Beje, žinomas astrologas Pavelas Globa Ingai Valinskienei buvo išpranašavęs skyrybas su vyru ir santuoką su kitu, žymiai jaunesniu. Kaip į tai reagavo Arūnas? „Kai Rūta išsiskirs, o mano žmona išeis pas kitą, galėsime apie tai ne tik pakalbėti, bet ir pasitarti, kaip toliau elgtis“, - juokdamasis ironizavo Valinskas.

Garsiausių Lietuvos žmonių išpažintis apie už populiarumą sumokėtą kainą išvysite jau šį ketvirtadienį, 19.40 per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių