A.Valinskas: aš nebegalvoju, kad Inga mano žmona

Seimo narė ir dainininkė Inga Valinskienė neseniai garsiai prabilo apie atšalusius santykius su Arūnu Valinsku.

Ir tai pareiškė ne siaurame draugų ar bendraminčių ratelyje, o viešai. Matant ir girdint šimtams tūkstančių Lietuvos gyventojų, per LNK televizijos laidą „Kviečiu šokti“ Valinskienė išrėžė: Valinskas - nebe jos.

LNK infošou „KK2“ skyrybų klausimą puolė aiškintis su pačiu A.Valinsku, kuris apie santykius su žmona kalba mįslingai.

„Mūsų santykiai dabar kaip „Titaniko“ su aisbergu. Žiūrėsim, kuris pirmas paskęs“, - laidai „Kakadu“ aiškino A.Valinskas.

Nejau šeimą ištiko 23 metų krizė? Juk kaip tik šį sekmadienį sukanka lygiai 23 metai nuo Arūno ir Ingos vestuvių. Tai negi jubiliejus baigsis skyrybomis? Teisybė ar pokštas?

„Čia mūsų asmeninis rimtas gyvenimas ir joks čia ne šou. Asmeninio gyvenimo viešinti aš negaliu“, - kaip kirviu laidai „Kakadu“ nukirto I.Valinskienė.

Paklausta, ar ji vis dar Valinsko žmona, I.Valinskienė atsakė: „Kol kas taip“.

Tačiau Valinskas jau kalba ir apie turto dalybas.
„Iš bendro ūkio liko tik cigaretės ir žiebtuvėlis. Ar ji mano žmona? Aš taip nebegalvoju. Pirštas ištinęs, todėl žiedas nenusimauna“, - atviravo Valinskas.

Ar tai tikrai šeimyninės Valinskų idilės krachas? Ar po 23 bendro gyvenimo metų Ingos ir Arūno keliai išsiskirs? Bet kuriuo atveju skyrybos, kaip ir kiti Valinskų gyvenimo įvykiai, bus transliuojami per televiziją. Šįkart - šeštadienį 19 val. tiesioginės „Kviečiu šokti“ transliacijos metu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių