A.Valinskas aiškinsis, kas vyksta tarp jo žmonos ir R.Vilkončiaus

„Tikiuosi, kad tarp jų vyro ir moters santykių nėra“, - sako Arūnas Valinskas, šeštadienį ketinantis atvykti į tiesioginę LNK projekto „Kviečiu šokti“ transliaciją.

„Gal man pavyks išsiaiškinti, ko gi nepasidalina du kolegos vedėjai“, - apie Ingos Valinskienės ir Rolando Vilkončiaus konfliktą kalbėjo A.Valinskas.

Pastarąsias laidas tarp Ingos ir Rolando tvyro šaltukas. Inga, pavyzdžiui, Rolandą kviečia šokti, o Rolandas atkerta, kad kiekvienas turi dirbti savo darbą – šokėjai šokti, o Seimo nariai – dirbti Seime.

„Manau, kad Inga su Rolandu išgyvena darbinį medaus mėnesį: viskas iki galo nesustyguota, bet labai įdomu ir malonu, - sako A.Valinskas. - Jie vienas kitą papildo ir azartiškai dirba. Televizijoje svarbu įdomus partneris. Kaip ir šeimoje“.

Pasak A.Valinsko, Ingai jis negali jausti simpatijos ar antipatijos kaip laidos vedėjai, nes 23 metai santuokoje neleidžia atsiriboti ir pažvelgi iš šono: „Jei ji nebūtų mano žmona, pasakyčiau, kad ji kaip tokio didelio projekto vedėja, dirba gerai. Matau trūkumų, bet pasakau apie juos Ingai asmeniškai“.

Šokių projektą stebintis A.Valinskas sako, kad laukia, kol dalyviai baigs šlifuoti techniką ir pradės kurti spektaklius.

„Daug potencijos kurti šokio etiudus turi Rimas Valeikis, Radži, stiprūs atrodo aktoriai Sakalas Uždavinys ir Andrius Paulavičius. Labai gerai šoka Vilija, Rūta ir Rita. Kol kas jos lygiavertės, bet kuri nors turėtų šauti į viršų“, - projekto „Kviečiu šokti“ dalyvius vertino A.Valinskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių